Huis > K > Kan Blu-Ray Disc Niet Afspelen?

Kan blu-ray disc niet afspelen?

Zorg dat de geplaatste disc compatibel is met de Blu-ray Disc-speler. Mogelijk komt de regiocode op de Blu-ray Disc of dvd niet overeen met de regiocode van de Blu-ray Disc-speler. Controleer de details van uw disc. Controleer of er een probleem is met de disc zelf door een andere disc te proberen af te spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Welke dvd-speler is regiovrij?

De wereld in regiocodes

Dvd's met regiocode 0 kunnen in alle dvd-spelers worden afgespeeld, ongeacht hun regiocode. Dvd-spelers met regiocode 0 zijn regiovrij.
En nog een vraag, hoe maak je een dvd-speler regiovrij? Er zijn tal van programma's waarmee u een dvd naar uw computer kunt rippen of kopiëren en deze vervolgens kunt converteren naar een indeling die uw dvd-speler kan lezen. VideoSolo BD-DVD Ripper is een van de beste programma's om alle dvd's regiovrij te maken.

Dit in overweging nemend, wat is regio 2?

Aangenomen dat u verwijst naar DVD regio's:
Regio 2 is Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Japan. Hoe blu-ray aansluiten op tv? Er zijn een paar manieren om een Blu-ray speler op een TV aan te sluiten. De meest gebruikelijke is het gebruik van een HDMI-kabel, die zowel audio- als videosignalen doorgeeft. Andere opties zijn het gebruik van een optische kabel voor audio of het aansluiten van de Blu-ray speler op de antenne-ingang van de TV.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe sluit ik een dvd-speler aan op de tv?

Steek het ene uiteinde van de kabel in de HDMI-uitgang van de dvd-speler. Zoek naar de uitgang waarbij staat "HDMI" of "HDMI Out" en steek de stekker stevig in de uitgang. Dit type verbinding levert de beste kwaliteit en is te vinden op de meeste nieuwere dvd-spelers. En nog een vraag, wat is de opvolger van blu-ray? Het is alweer bijna 25 jaar geleden dat dvd's hun intrede deden en inmiddels zijn we twee generaties verder. Na de blu-ray kwam drie jaar geleden diens opvolger uit: de uhd-blu-ray.

Hoeveel data op Blu-Ray?

Een blu-rayschijf heeft een capaciteit van ongeveer 25 GB of twee uur hd-tv-audio plus -video met een bandbreedte tussen 36 en 72 Mb/s. Het is tevens mogelijk om verscheidene lagen boven op elkaar te zetten, die elk 75 GB kunnen opslaan, hierdoor is het mogelijk om meer dan 150 GB op één schijf te zetten. Wat is de opvolger van de DVD? De opvolger van de DVD is de Blu-Ray. De Blu-Ray is een optische disc met een hogere capaciteit dan de DVD. De Blu-Ray kan tot 50 GB aan data opslaan.

Hoe kijk je Blu-Ray?

De meeste moderne Blu-Ray-spelers zijn voorzien van een HDMI-aansluiting. Als je tv of beeldscherm ook een HDMI-aansluiting heeft, volg dan deze stappen om Blu-Ray te kunnen kijken:
1. Sluit de Blu-Ray-speler aan op de tv of het beeldscherm met een HDMI-kabel.
2. Zet de tv of het beeldscherm aan.
3. Zet de Blu-Ray-speler aan.
4. Selecteer de juiste ingang op de tv of het beeldscherm. Dit kan met de afstandsbediening of met de knoppen op het toestel zelf.
5. Je zou nu de Blu-Ray-disc in de speler moeten kunnen zien. Als dit niet het geval is, controleer dan of de speler wel aan staat en of de disc goed is geplaatst.

Door Rennold Chaddlesone

Vergelijkbare artikelen

Wie wordt de nieuwe James Bond 2022? :: Wat is beter dvd of Blu-Ray?
Handige links