Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Downloads Niet Openen?

Waarom kan ik mijn downloads niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben:
  • Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven.
  • Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft.
  • De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen PDF bestand downloaden?

Dit probleem heeft meestal een van de volgende oorzaken: Uw computer is niet verbonden met internet of er is een probleem met uw internetinstellingen. Uw antivirussoftware moet worden bijgewerkt. Mogelijk bent u niet verbonden met de Adobe-server.
Kan PDF niet openen in Firefox?
Firefox op Windows
  • Kies Firefox > Opties > Toepassingen.
  • Scrol naar PDF (Portable Document Format) in het deel Inhoudstype.
  • Klik op de kolom Actie naast PDF (Portable Document Format) en selecteer een toepassing om de pdf te openen.

Bovendien, kan mail met pdf niet openen?

Er zijn een paar verschillende dingen die hier aan de hand kunnen zijn. Ten eerste, zorg ervoor dat u een PDF lezer op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u er geen heeft, kunt u Adobe Reader gratis downloaden. Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, probeert u het PDF-bestand opnieuw te openen. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat het PDF-bestand corrupt is en niet kan worden geopend. In dat geval kunt u misschien online een alternatieve versie van het PDF-bestand vinden, of u moet contact opnemen met de persoon die u het bestand heeft gestuurd om een nieuw exemplaar te krijgen. Kan PDF Belastingdienst niet openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen PDF van de Belastingdienst-website kunt openen.
Controleer eerst of u een PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. PDF-readers zijn gratis te downloaden en zijn meestal al geïnstalleerd op de meeste computers. Als u echter geen PDF-reader hebt geïnstalleerd, kunt u geen PDF's openen.
Ten tweede, controleer of de PDF die u probeert te openen beveiligd is met een wachtwoord. Als dat zo is, hebt u het wachtwoord nodig om het te openen.
Ten derde, probeer de PDF in een andere browser te openen. Soms hebben bepaalde browsers problemen met het openen van PDF's.
Ten vierde, controleer of de PDF die u probeert te openen niet corrupt is. Soms kunnen PDF's corrupt raken en niet meer geopend worden. In dat geval moet u de PDF opnieuw downloaden van de website van de Belastingdienst.
Als u nog steeds problemen heeft met het openen van PDF's van de Belastingdienstwebsite, neem dan contact op met de Belastingdienst voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, kan bestand niet openen omdat het beschadigd is?

Problemen met beschadigde bestanden treden gewoonlijk op wanneer het bestand is opgeslagen op een USB-apparaat dat wordt losgekoppeld terwijl het nog is geopend in Windows. U kunt voorkomen dat bestanden beschadigd worden door het pictogram Hardware veilig verwijderen op de Windows-taakbalk te gebruiken.
Waarom kan ik PDF niet openen op telefoon?
Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Kan PDF bestand niet openen in Outlook?

Kan pdf bestand niet openen in Outlook?
  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.
Men kan zich ook afvragen: welke versie van adobe reader heb ik nodig? Het antwoord op deze vraag hangt af van de versie van Adobe Reader die u gebruikt. Als u Adobe Reader 9 of eerder gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie om PDF-bestanden te kunnen bekijken.

Kun je Adobe gratis gebruiken?

Adobe biedt een gratis proefabonnement op Creative Cloud, waarmee je toegang krijgt tot alle creatieve apps, waaronder Photoshop, Illustrator en InDesign. Na de gratis proefperiode kun je voor het abonnement betalen of terugkeren naar het gebruik van de gratis Adobe-apps met beperkte functies.

Door Zacharias Raghunandan

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter AVI of MPG? :: Hoe PDF standaard openen met Adobe?
Handige links