Huis > W > Welk Programma Heb Ik Nodig Om Pdf Te Openen?

Welk programma heb ik nodig om PDF te openen?

Adobe Acrobat Reader DC-software is een gratis, vertrouwde standaard voor het bekijken, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, is pdf gratis?

Er zijn ook voldoende gratis tools om PDF-bestanden te bewerken, maar helaas kan geen enkele tippen aan de mogelijkheden van het commerciƫle Adobe Acrobat.
Welk programma om PDF te bewerken?
Met Acrobat DC kun je eenvoudig overal PDF-documenten bewerken op elk mobiel apparaat. Stel: je moet een papieren document of PDF bewerken, maar je kunt het originele bestand niet vinden. Met Adobe Acrobat kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen, waar je ook bent.

Welke Adobe is gratis?

Adobe biedt een paar producten die gratis te gebruiken zijn, waaronder Adobe Acrobat Reader, Adobe Photoshop Express en Adobe Lightroom voor mobiel. Adobe biedt ook een gratis proefversie van Adobe Creative Cloud, die toegang geeft tot alle Adobe Creative Suite-producten. Wat is de beste PDF? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een PDF die gemakkelijk te bewerken is, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een PDF die veiliger is en waar minder mee geknoeid kan worden. Uiteindelijk is de beste PDF de PDF die voldoet aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Welke app voor PDF?

Suggesties voor gratis PDF-reader apps
  • Adobe Reader: Android, iOS, Windows.
  • Google Play Books: Android, iOS.
  • Kobo: Android, iOS, Windows.
  • Bookari: Android, iOS.
  • Foxit Mobile PDF: Android, iOS.
Hoe kom ik bij PDF?
Start Acrobat en voer een van de volgende handelingen uit:
  1. Open een bestand in de weergave Start > Recent.
  2. Kies Bestand > Openen. Selecteer in het dialoogvenster Openen een of meer bestanden en klik op Openen. PDF-documenten hebben doorgaans de extensie . pdf.

Wat dit betreft, hoe stel ik pdf in?

Stappenplan
  1. Klik op het Startmenu van Windows, links onderaan in beeld ( ).
  2. Je ziet een lijst van applicaties op je computer.
  3. Klik op Bewerken > Voorkeuren... > Algemeen.
  4. Klik onderaan op de knop Instellen als standaardversie van PDF-handler.
  5. Klik op OK.
  6. Zoek nu op een willekeurig .
Wat kost PDF bewerken?
Direct aanpassen

Het grote nadeel van Adobe Acrobat is dat deze PDF-bewerker ook een Adobe-prijsje heeft. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en uitbreidingen, waarbij de standaard variant circa 16 euro per maand kost.

Je kunt ook vragen wat kost adobe pdf?

Acrobat Standard DC

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van US$155.88 per jaar. Als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Alleen Windows. Geen jaarlidmaatschap vereist.

Door Soutor Ouimette

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een PDF-bestand? :: Hoe kan ik een dvd op een USB stick zetten?
Handige links