Huis > I > Is Winzip Niet Meer Gratis?

Is WinZip niet meer gratis?

U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe kom ik van WinZip af?

U kunt WinZip Driver Updater ook via het programmamenu verwijderen: Start > Alle programma's > WinZip > WinZip Driver Updater > Verwijder WinZip Driver Updater.
Hoe kan ik een MP4 bestand kleiner maken?
Als u de bestandsgrootte wilt verkleinen, kan het verlagen van de resolutie het gewenste effect hebben. Als je HD-video's hebt met een hoge resolutie van 1920 * 1080P, kun je dit verlagen tot 1280 X 720P, 640 X 480, 640 X 360 en andere resoluties om de MP4-grootte te verminderen.

Wat is video comprimeren?

Video comprimeren is een techniek waarbij een videobestand kleiner wordt gemaakt, zonder dat de kwaliteit ervan afneemt. Dit kan nuttig zijn als je bijvoorbeeld een videobestand wilt versturen via e-mail of wanneer je ruimte wilt besparen op je harde schijf. Wat dit betreft, hoe kan je een filmpje knippen? Er zijn een paar verschillende manieren om een film te knippen. Je kunt bewerkingssoftware gebruiken zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro om de videobeelden die je hebt te bewerken. Je kunt ook een fysieke cutter gebruiken om de film zelf te snijden.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: hoe maak ik mijn foto's kleiner?

Foto verkleinen in Windows 10 met Foto's app

Open de foto – Open de foto door erop te klikken. Klik op de puntjes – Rechtsboven in je scherm zie je drie puntjes. Klik op deze puntjes en kies de optie "Formaat wijzigen".
Bovendien, hoe kan ik een gescand document verkleinen?
Adobe Acrobat DC is als PDF-programma the industry standard. Wie dit pakket gebruikt, heeft (een niet-gratis maar wel) de eenvoudigste toepassing in handen om PDF-bestanden te verkleinen. Kort gesteld komt het neer op "Bestand > Opslaan als > Kleinere PDF".

Hoe maak ik een PDF bestand kleiner Mac?

Een pdf comprimeren in Voorvertoning op de Mac
  1. Open in de app Voorvertoning op de Mac de pdf die je wilt comprimeren.
  2. Kies 'Archief' > 'Exporteer'. (Kies niet 'Exporteer als pdf'.)
  3. Klik op het venstermenu 'Quartz-filter' en kies 'Maak bestand kleiner'.
Hoe kan je een PDF splitsen?
Een PDF-bestand splitsen:
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies "Pagina's indelen" > "Splitsen".
  3. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden.
  4. Een naam geven en opslaan: Klik op "Uitvoeropties" om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst.

Je kunt ook vragen welke zip programma?

Windows heeft een ingebouwde compressietool, waar je toegang tot krijgt als je op een of meerdere mappen klikt met je rechtermuisknop en 'Stuur naar > Gecomprimeerde (zipped) map.
...
  • 7-Zip. Het beste gratis WinZip alternatief – geen franjes en geheel vrijblijvend.
  • PeaZip.
  • Ashampoo Zip Free.
  • Zipware.
  • Hamster Zip Archiver.

Door Elnore

Vergelijkbare artikelen

Is klonen toegestaan in Nederland? :: Hoe werkt een PDF-bestand?
Handige links