Huis > H > Hoe Maak Je Een Pdf-Bestand Aan?

Hoe maak je een PDF-bestand aan?

PDF-bestanden maken:
  1. Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”.
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat doet een tekst editor?

Een teksteditor is een computerprogramma waarmee onopgemaakte digitale tekst (platte tekst, bijv. gecodeerd als ANSI, UTF-8 of UTF-16) bewerkt kan worden. Een teksteditor wordt onderscheiden van een tekstverwerker, die tot doel heeft om opgemaakte tekst te maken.
En nog een vraag, wat is kladblok op een mac?
Windows kent al sinds jaar en dag het aloude Kladblok. Een simpele razendsnelle teksteditor. Ook in macOS is iets dergelijks aanwezig, maar voor het gebruik als pure teksteditor moet je 'm eigenlijk even aanpassen.

Mensen vragen ook: waar kladblok mac?

Er is geen versie van Kladblok voor macOS. Er zijn echter veel teksteditors beschikbaar voor macOS die soortgelijke functionaliteit als Kladblok bieden. Enkele populaire teksteditors voor macOS zijn TextWrangler, BBEdit en Sublime Text. Is Pages hetzelfde als Word? Nee, Pages is niet hetzelfde als Word. Pages is een tekstverwerkingsprogramma van Apple, terwijl Word een tekstverwerkingsprogramma van Microsoft is. Hoewel ze allebei soortgelijke functies hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat kun je doen met Pages?

Met Pages kun je elk gewenst document aanmaken, van een eenvoudig tekstverwerkingsdocument met vooral tekst tot een paginalay-outdocument met afbeeldingen, interessante lettertypebewerkingen en nog veel meer. Als je een document wilt aanmaken, begin je altijd met een sjabloon. Deze pas je vervolgens naar wens aan.
Hoe kan ik een Pages bestand openen in Word?
Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, gebruikt u Pages om het document te converteren naar de juiste structuur. Open het Pages-document dat u wilt converteren. Selecteer 'Archief' > 'Exporteer naar'. Selecteer vervolgens de bestandsstructuur.

Wat kan je met Numbers?

Wat is Numbers? Spreadsheet-app voor iOS. Stelt teams in staat om samen te werken via het in realtime creëren en bewerken van spreadsheets.
Wat doe je met Numbers?
Numbers is een rekenprogramma. Het is onderdeel van het iWork-pakket van Apple. Het is vergelijkbaar met Excel van Microsoft Office. Met Numbers kunt u allerlei zaken bijhouden, zoals de kosten van een familiedag, een huishoudbudget of de meterstand.

Hoe werkt Numbers van Apple?

Met Numbers kun je heel eenvoudig overzichtelijke, professioneel ogende spreadsheets aanmaken. Je begint met een sjabloon die je vervolgens naar wens aanpast. De sjablonen zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals budgetten en controlelijsten, zodat je al een goede basis hebt voor je werk.

Door Langdon Boursiquot

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste scanner app voor iPhone? :: Heb je word op een macbook?
Handige links