Huis > K > Kan Dit Mediabestand Niet Afspelen?

Kan dit mediabestand niet afspelen?

Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik MP4-bestanden afspelen?

Selecteer op een pc waarop Windows 10 wordt uitgevoerd Start > Verkenner of selecteer Verkenner vanaf de taakbalk. Klik op het MP4-bestand dat u wilt afspelen en houd dit ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op), selecteer Openen met en kies vervolgens de gewenste mediaspeler in de lijst met toepassingen.
Waarom kan ik geen MP4 openen?
Als ook het MP4 bestand uit de link niet afspeelt, open je het configuratiescherm. Open de programma lijst en vanuit daar, aan de linkerkant, de Windows onderdelen. Open de Media Features en vink daar Windows Media Player uit. Start de pc opnieuw op en vink de Windows Media Player daarna weer aan.

Dienovereenkomstig, kan geen mp4 afspelen met windows media player?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Ten eerste, zorg ervoor dat je de laatste versie van Windows Media Player hebt geïnstalleerd. Zo ja, en u hebt nog steeds problemen, dan is het MP4-bestand waarschijnlijk gecodeerd met een codec die Windows Media Player niet ondersteunt. In dat geval moet u een mediaspeler van derden installeren die de codec wel ondersteunt, of het bestand converteren naar een formaat dat Windows Media Player wel ondersteunt. Kan video niet afspelen op PC? Er zijn vele redenen waarom u een video niet kunt afspelen op uw PC. Het eerste wat u moet doen is controleren of u de juiste videospeler hebt geïnstalleerd voor het bestandstype dat u probeert af te spelen. Als u bijvoorbeeld een .avi-bestand probeert af te spelen, moet u een videospeler zoals VLC hebben geïnstalleerd.
Als u de juiste videospeler hebt geïnstalleerd en u hebt nog steeds problemen met het afspelen van de video, is het waarschijnlijk dat de codec voor de video niet is geïnstalleerd op uw computer. Codecs worden gebruikt om audio- en videogegevens te coderen en te decoderen, en u moet de juiste codec geïnstalleerd hebben om een video te kunnen afspelen. U kunt de benodigde codec meestal gratis downloaden van internet.
Als u de juiste videospeler en codec hebt geïnstalleerd en u hebt nog steeds problemen met het afspelen van de video, is het mogelijk dat het videobestand corrupt is. In dat geval moet u een nieuwe kopie van het videobestand downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, hoe kan ik windows media player herstellen?

Dit doet u als volgt:
  1. Selecteer de Start-knop en typ vervolgens systeemherstel.
  2. Kies Een herstelpunt maken en vervolgens Systeemherstel in het deelvenster Systeemeigenschappen.
  3. Volg de aanwijzingen om het herstelpunt te kiezen van net voor de updateserie die het probleem leek te veroorzaken.
Daarvan, hoe mp4 afspelen op tv?
Mogelijk vindt u een USB-poort aan de achterkant van uw tv. Steek gewoon de USB erin en dan kunt u USB MP4 op tv afspelen.

Hoe video afspelen?

Je geüploade video's vinden:
  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Zoeken. .
  3. Tik in de lijst op Video's.
  4. Tik op de video die je wilt bekijken om deze af te spelen.
Hoe kan ik een MP4 bestand kleiner maken?
Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Men kan zich ook afvragen: kan geen video afspelen op telefoon?

YouTube-app
  • Start de YouTube-app opnieuw op.
  • Start je apparaat opnieuw op.
  • Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan.
  • Wis het cachegeheugen van de YouTube-app.
  • Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw.
  • Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.
  • Update naar de nieuwste versie van Android.

Door Berhley

Vergelijkbare artikelen

Welke 3D tekenprogramma? :: Hoe ontwerp je een poster?
Handige links