Huis > W > Waar Zijn Bixie Wedstrijden?

Waar zijn Bixie wedstrijden?

Hoe weet ik waar Bixie-wedstrijden zijn? Alle Bixie wedstrijden worden bij de KNHS aangemeld en vervolgens in de officiƫle wedstrijdkalender opgenomen. De wedstrijdkalender staat op op MijnKNHS.nl. In het zoekveld kun je zoeken op Bixie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar zit de Bixby-knop?

Hoe de Bixby-knop opnieuw toe te wijzen

Ga naar Instellingen> Geavanceerde functies> Bixby-sleutel. Hier vind je de opties om een van de functies van de Bixby-knop te wijzigen - dus je kunt een enkele keer drukken of twee keer drukken om een app naar keuze te starten.
Welke Samsung heeft Bixby?
Met welke apparaten kun je Bixby gebruiken? De eerste smartphone met Bixby was de Samsung Galaxy S8, sindsdien hebben alle modellen uit de S-serie standaard deze handige assistent. In de Samsung Galaxy Note- en Samsung Galaxy A-series is Bixby te gebruiken vanaf de Galaxy Note 8 en de Galaxy A6 al hun opvolgers.

Welke telefoons hebben Bixby?

Bixby is een digitale assistent ontwikkeld door Samsung. Het is beschikbaar op een reeks Samsung-apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv's. Waarom spreekt Bixby geen Nederlands? Bixby spreekt geen Nederlands omdat het niet beschikbaar is in de Bixby Marketplace. De Bixby Marketplace is een winkel die verschillende inhoud en toepassingen bevat die met Bixby kunnen worden gebruikt. Nederlands is momenteel geen beschikbare taal in de Bixby Marketplace, dus Bixby kan het niet spreken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg je spraakbediening uit op Samsung?

Stappenplan. 1 Druk op de menu-knop van je afstandsbediening. 2 Navigeer naar 'Systeem' en kies voor 'Spraakbediening'. Daar kun je het in- of uitschakelen.
Vervolgens, hoe krijg ik bixby in het nederlands?
Hoi, Bixby is er alleen in het engels. Nederlands is nog niet beschikbaar.

Je kunt ook vragen kan mijn iphone niet meer uitzetten?

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt.
Wat moet je doen als je telefoon heel erg vast loopt?
Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten. Werkt dit niet?

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn telefoon uit?

Schakel je telefoon uit, houd de aan/uit-toets en de volume-omhoogtoets ingedrukt en houd vervolgens de aan/uit-toets ingedrukt. Laat de toetsen los wanneer de Android-mascotte verschijnt.

Door Zoarah Grubel

Vergelijkbare artikelen

Wat is nodig om EDI te kunnen gebruiken? :: Hoe gebruik je Bixby?
Handige links