Huis > K > Kan De Schijf Niet Controleren Omdat Er Geen Toegang Tot De Schijf Is?

Kan de schijf niet controleren omdat er geen toegang tot de schijf is?

De fout "schijf niet toegankelijk toegang geweigerd" herstellen in Windows Verkenner: Klik met de rechtermuisknop op de ontoegankelijke harde schijf en selecteer Eigenschappen. Ga naar het tabblad Beveiliging, klik op Geavanceerd. Hier kan je de toegang tot de schijf wijzigen en toegang geven voor jouw profiel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe krijg ik mijn d schijf terug?

Klik met de rechtermuisknop op het startmenu  en selecteer Schijfbeheer. Nu zie je een lijst met harde schijven die verbonden zijn met je pc / laptop. Kies degene die niet door het systeem wordt gedetecteerd.
Hoe kan ik beschadigde bestanden verwijderen?
Zoek en verwijder het beschadigde bestand

Zoek het beschadigde bestand of de beschadigde map op het bureaublad of in uw Verkenner. Druk vervolgens op de toetsen Delete of Shift+ Delete om het te verwijderen.

Kan de bewerking niet voltooien toegang geweigerd?

Een mogelijke reden voor deze fout is dat de gebruiker geen toestemming heeft om het bestand te bewerken. Om dit op te lossen moet de gebruiker de eigenschappen van het bestand controleren om te zien of hij toestemming heeft om het te bewerken. Zo niet, dan moet hij de eigenaar van het bestand om toestemming vragen. Kan schijf niet meer lezen? Als uw computer problemen heeft met het lezen van schijven, zijn er een paar mogelijke verklaringen. De eerste is dat de schijf zelf beschadigd is en vervangen moet worden. Als de schijf relatief nieuw is, kunt u misschien een vervangende schijf krijgen van de fabrikant. Een andere mogelijkheid is dat het schijfstation begint te falen en vervangen moet worden. Dit is een ernstiger probleem, aangezien schijfstations niet zo gemakkelijk te vervangen zijn als schijven. Ten slotte is het mogelijk dat het schijfstation vuil is geworden en moet worden schoongemaakt. In dat geval kunt u in de meeste elektronicawinkels een reinigingsset voor schijven kopen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, waar vind ik de d schijf?

Allereerst: ga naar schijfbeheer

Je kunt ook de sneltoets Windows+X gebruiken en dan schijfbeheer selecteren. Je ziet nu een overzicht van alle schijven en partities die zich in je computer bevinden.
Waar vind ik mijn SSD?
Nagaan of er een HDD of SSD schijf in de computer zit
  1. Ga naar Start.
  2. Onder Mediumtype staat vermeld wat voor soort harde schijven er in de computer zitten..
  3. Een harde schijf met magnetische schijven (HDD) wordt vermeld als Hardeschijfstation.
  4. Een Solid State Drive (SSD) wordt vermeld als SSD (solid-state drive).

Je kunt ook vragen waar vind ik de c schijf?

Start Verkenner. Klik in de linkerkolom (het navigatievenster) op het onderdeel Deze pc. Dubbelklik vervolgens in de rechterkolom (het weergavevenster) in Apparaten en Stations op het onderdeel Lokale schijf (C:). U krijgt dan de volledige inhoud te zien van schijf C:.
Kun je een externe harde schijf repareren?
Gratis externe harde schijf data recovery software kan helpen herstellen van gegevens uit alle externe harde schijf met allerlei problemen. Zo eenvoudig gegevens uit externe harde schijf die is geformatteerd, gewist, dood, gebroken of niet gedetecteerd te herstellen.

Trouwens, hoe weet ik of mijn externe harde schijf kapot is?

Maar er zijn verschillende veelvoorkomende symptomen die kunnen betekenen dat uw harde schijf defect is:
  • Trage prestaties. Een van de eerste tekenen van falen is verminderde prestatie.
  • Vastlopen en crashen.
  • Beschadigde gegevens.
  • Slechte sectoren.
  • Ongewone geluiden.
  • SMART-status.

Door Fanchet Laycox

Vergelijkbare artikelen

Wie is de eerste architect? :: Hoe noem je de baas van een afdeling?
Handige links