Huis > W > Wat Staat Er Op Een Product Backlog?

Wat staat er op een Product Backlog?

De Product Backlog in Scrum bestaat uit een lijst met items (User Stories) die uitgevoerd moeten worden tijdens de ontwikkeling van het product. Op de Product Backlog komen wijzigingen en uitbreidingen te staan die toegepast moeten worden op het product.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de definition of done?

Een Definition of Done geeft een duidelijke omschrijving van hoe een opgeleverde Product Backlog item er uit moet zien. Het is een manier om de kwaliteit van opgeleverde producten binnen Scrum te borgen. Het zorgt voor transparantie en duidelijkheid. Developers geven commitment op het volgen van de Definition of Done.
Wat dit betreft, wie stelt dod op?
Gebruikelijk is dat er één Definition of Done is. De DoD voor Sprints. Deze wordt opgesteld door het Scrum Team.

Dienovereenkomstig, welke testsoorten zijn er?

Er zijn vier hoofdtypen testen: unit, integratie, systeem en acceptatie.
Unit testen richt zich op het testen van individuele componenten, geïsoleerd van de rest van het systeem. Integratie testen richt zich op het testen hoe componenten samenwerken. Systeemtesten richten zich op het testen van de end-to-end functionaliteit van het systeem. Acceptatietesten richten zich op het testen of het systeem voldoet aan de eisen van de klant of gebruiker. Hoe zet je iets in je insta verhaal? Om iets in je Instagram-verhaal te zetten, moet je eerst een foto of video maken of er een kiezen uit je camerarol. Vervolgens kunt u het bewerken door tekst, filters, stickers, enz. toe te voegen. Zodra u klaar bent met bewerken, kunt u het delen in uw verhaal door op de deelknop in de linkerbenedenhoek te tikken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Je kunt ook vragen hoe bewerk je je insta story?

Is het mogelijk om mijn Instagram verhaal te bewerken na het plaatsen? Helaas, het is niet mogelijk. Je kunt jouw Instagram verhaal dan alleen verwijderen en opnieuw posten. Het is niet mogelijk om jouw Instagram verhaal te bewerken nadat deze is geplaatst.
Hoeveel Stories per dag Instagram?
De Instagram stories die jij gaat posten, moeten jou namelijk helpen om dat doel te halen. Zorg in ieder geval dat je twee keer per dag een story post met zo'n 10-11 uur tussen die stories.

Wat is een Epic in Jira?

Een epic is een grote hoeveelheid werk die kan worden opgesplitst in een aantal kleinere story's, ook wel 'issues' genoemd in Jira. Bij epics zijn vaak meerdere teams betrokken, in meerdere projecten, en deze epics kunnen zelfs op meerdere borden worden gevolgd. Epics worden bijna altijd geleverd via een set sprints.
Dienovereenkomstig, wat doet een epic owner?
Epic Owners

Zij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van Portfolio Epics op de Portfolio Kanban. Ze definiëren Epics, de MVP en een Lean Business case. Wanneer de Epics goedgekeurd zijn, faciliteren Epic Owners de implementatie.

Wat is het verschil tussen een Epic en een feature?

Een "Initiatief" is een concrete ICT-component die bijdraagt tot het realiseren van de doelstelling van de Epic. De "Feature" is de belangrijkste eenheid van werk en is een stuk herkenbare functionaliteit voor de eindgebruiker.

Door Orabelle

Vergelijkbare artikelen

Kan ik je Google veranderen? :: Wie schrijft de User Stories?
Handige links