Huis > H > Hoe Kun Je Een Blog Beginnen?

Hoe kun je een blog beginnen?

Een blog maken
  1. Log in bij Blogger.
  2. Klik aan de linkerkant op de pijl-omlaag .
  3. Klik op Nieuwe blog.
  4. Geef een naam op voor je blog.
  5. Klik op Volgende.
  6. Kies een blogadres of URL.
  7. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe te beginnen met Arduino?

Er is een kleine rode knop in de rechterbovenhoek. Dit is de reset-knop. Als je hierop drukt, zal het programma dat in de Arduino draait opnieuw opstarten en terugzetten naar zijn oorspronkelijke staat. Handig als je je programma opnieuw moet opstarten.

Dienovereenkomstig, wat heb je nodig om een blog te maken?

Wat heb je nodig om te bloggen? Tips voor een blog maken of blog starten
  1. Apparatuur om te bloggen. Pc/laptop. Telefoon. Fototoestel.
  2. Software nodig voor een blog maken. Software voor je website. Software voor mijn boekhouding. Software voor mijn klantbeheer.
  3. Kennis.
  4. Eigenschappen. Doorzettingsvermogen. Netwerken.
Hoe zit een blog eruit?
Hoe ziet een blog eruit? In tegenstelling tot een whitepaper, hoeft een blog niet opgemaakt te worden door een grafisch vormgever. Er moet alleen een leuke afbeelding bij gemaakt of gevonden worden, de rest doet het CMS van uw website. Wel is het van belang dat u veel tussenkopjes en korte zinnen gebruikt.

Hoe maak je een blog bekend?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een blog bekend kunt maken. Eén manier is om de link naar uw blog te delen op sociale media, zoals Facebook, Twitter of Instagram. U kunt ook berichten over uw blog plaatsen op online forums of discussieplatforms die verband houden met het onderwerp van uw blog. Een andere manier om je blog bekend te maken is door het in te dienen bij online directories of lijsten met blogs. Tot slot kunt u andere bloggers in uw niche benaderen en hen vragen uw blog te delen met hun publiek. Daarvan, is blog gratis? Ja, blogs zijn gratis. U kunt een blog beginnen op een aantal gratis blogplatforms, zoals WordPress.com, Blogger of Tumblr. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer. U kunt ook een blog maken op uw eigen website, als u die hebt. Blogs zijn een geweldige manier om uw gedachten, ideeën en ervaringen met de wereld te delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe paginanummering in Word later beginnen?

U kunt paginanummers later in een document laten beginnen.

Dienovereenkomstig, welke website is het beste om te bloggen?

WordPress is de #1 CMS op het internet en ondersteunt miljoenen blogs en websites. Het is overduidelijke leider van alle populaire blogplatforms die je in dit artikel tegen zal komen. Of je nu een blog of een zakelijke website maakt, wij zijn 100% van mening dat WordPress je beste optie is.
Welke reisblog gebruiken?
De beste websites om je eigen reisblog bij te houden
  • Travel Diaries. Al je reisavonturen vastleggen in je eigen boek?
  • Polarsteps. De mobiele app Polarsteps brengt aan de hand van je mobiele telefoonsignaal je hele reis in kaart en volgt je waar je ook naartoe reist.
  • JouwWeb.
  • Reismee.nl.
  • Gaatverweg.nl.
  • Reislogger.
  • En...

Hoe ziet een goed blog eruit?

Om je blog daarnaast goed leesbaar te houden, vooral op mobiel, werken tussenkopjes en bullet points (of nummering) het beste. Zo is je blog makkelijk te scannen en ook op een klein scherm goed te lezen. Als je actief schrijft, leest het blog gemakkelijker doordat je het kort en duidelijk houdt.
Wat staat er in een goede blog?
Zorg voor heldere tussenkoppen en maak je verhaal scanbaar. Laat al in de eerste alinea weten waar het verhaal over gaat. Blogs hebben een duidelijk andere opbouw dan krantenartikelen of artikelen in tijdschriften. Ze beginnen vaak met de conclusie en wijden dan daarover uit.

Wat zijn de kenmerken van een blog?

Een goed blog heeft minimaal de volgende vijf kenmerken:
  • Het raakt je (het heeft een persoonlijke noot, de blogger is open en eerlijk).
  • Het leest lekker weg (goed en helder geschreven).
  • Het leer je iets nieuws (een tip, advies, aanbeveling).
  • De blogger weet waar hij het over heeft (geen herhaling van oud nieuws).

Door Kloster Dovey

Vergelijkbare artikelen

Hoe belangrijk is een blog? :: Is Google mijn bedrijf geheel gratis?
Handige links