Huis > H > Hoe Werkt Vertaal App Iphone?

Hoe werkt vertaal App Iphone?

De Vertaal-app heeft een simpele layout. Na het opstarten van de app zie je bovenin de twee talen die je gebruikt voor de vertaling. Tik je erop, dan kun je een andere taal selecteren. Na het intikken van een tekst, tik je op de go-knop (rechtsonder) en direct krijg je de vertaling te zien op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen hoe pagina vertalen in chrome?

Webpagina's vertalen in Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal.
  3. Selecteer onderaan de taal waarnaar je wilt vertalen. Als je de standaardtaal wilt wijzigen, tik je op Meer.
  4. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
Mensen vragen ook: wat is een melee? (Fr.), v., 1. strijd-, krijgsgewoel; heetst van een gevecht; 2. hevige twist.

Je kunt ook vragen hoe werkt itranslate?

De itranslate app gebruikt een combinatie van apparaten om nauwkeurige vertalingen te leveren. Het eerste is een spraakherkenningssysteem dat de spraak van de gebruiker omzet in tekst. Deze tekst wordt vervolgens door een taalvertaalsysteem geleid dat het in de gewenste taal vertaalt. Ten slotte gebruikt de app een tekst-naar-spraaksysteem om de vertaalde tekst om te zetten in spraak. Wat is iTranslate? iTranslate is een vertaalapp die kan worden gebruikt om woorden, zinnen en teksten van de ene taal naar de andere te vertalen. Het kan worden gebruikt voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe website vertalen Safari?

Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal. Waarom website vertalen? Het vertalen van je website, zoekwoorden en alle meta-informatie verhoogt de kans op een rangschikking en gaat gepaard met een breder scala aan zoekwoorden waarop je je richt. Met andere woorden, door je website te laten vertalen zul je vindbaarder worden voor je doelgroep.

Hoe pagina vertalen in Firefox?

Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now. Dit in overweging nemend, hoe een document vertalen? Er zijn een aantal verschillende manieren waarop een document kan worden vertaald. Het document kan worden vertaald door een professionele vertaler, door middel van een online vertaalservice of door gebruik te maken van een vertaalmachine.

Vervolgens, is google translate betrouwbaar?

Volgens mijn onderzoek is Google Translate niet te vertrouwen. De vertalingen die het produceert zijn vaak fout en kunnen leiden tot verkeerd begrepen communicatie.

Door Florinda

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede gratis vertaal app? :: Wat is de beste online vertaler?
Handige links