Huis > W > Welke Betaalmethoden Apple?

Welke betaalmethoden Apple?

Nederland

  • Apple Pay3
  • De meeste creditcards en betaalkaarten.
  • PayPal2
  • iDEAL4 (alleen eigen stortingen)
  • Facturering via mobiele telefoon (via ondersteunde aanbieders)
  • Apple ID-saldo (afkomstig uit het inwisselen van App Store- en iTunes-cadeaubonnen of eigen stortingen)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen Apple?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  • Open de Instellingen-app.
  • Tik op uw naam.
  • Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  • Vanaf hier kunt u de volgende dingen doen: Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'.
Bovendien, waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Als je creditcard is geregistreerd op een ander adres, kan dit ertoe leiden dat de betaling wordt geweigerd. Check of de postcode overeenkomt met je huidige adres. Log in op https://pay.google.com met je Google-account. Zoek de betaalmethode die je probeert te gebruiken voor de aankoop.

Wat is PayPal en hoe werkt het?

PayPal is een online betalingssysteem waarmee gebruikers online geld kunnen overmaken en betalingen kunnen verrichten. PayPal is een dochteronderneming van eBay en werd in 1998 opgericht. Met PayPal kunnen klanten online aankopen betalen zonder hun creditcard- of bankrekeninggegevens met de handelaar te delen. PayPal biedt ook een kopersbeschermingsprogramma, dat kopers voor bepaalde soorten fraude dekt.
Om PayPal te gebruiken, moeten klanten eerst een PayPal-rekening aanmaken. Vervolgens kunnen klanten hun bankrekening, creditcard of bankpas aan hun PayPal-rekening koppelen. Zodra de rekening is ingesteld, kunnen klanten beginnen met online betalingen. Om een betaling te doen, hoeven klanten alleen maar in te loggen op hun PayPal-rekening en het bedrag in te voeren dat ze willen betalen. De betaling wordt dan verwerkt en het geld wordt overgemaakt naar de handelaar. Vervolgens, hoe betaalmethode verwijderen? Er zijn een paar manieren om een betaalmethode van uw account te verwijderen:
1. Als u een bepaalde betaalmethode niet langer wilt gebruiken, kunt u deze uit uw account verwijderen. Ga hiervoor naar het gedeelte "Betalingsmethoden" van uw accountinstellingen en klik op de betalingsmethode die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Verwijderen".
2. Als u een betaalmethode wilt verwijderen omdat u deze niet meer gebruikt, kunt u deze deactiveren. Ga hiervoor naar het gedeelte "Betalingsmethoden" van uw accountinstellingen en klik op de betalingsmethode die u wilt deactiveren. Klik vervolgens op de knop "Deactiveren".
3. Als u een betaalmethode wilt verwijderen omdat deze niet langer geldig is, kunt u deze verwijderen. Ga hiervoor naar het gedeelte "Betalingsmethoden" van uw accountinstellingen en klik op de betalingsmethode die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kan je met iDEAL betalen bij Apple?

In de Apple Store-app is het helaas niet mogelijk om met iDEAL te betalen. Je kunt daar uitsluitend afrekenen met Apple Pay, creditcard of Apple Store-cadeaubonnen. Hoe moet je een Apple factuur betalen? Momenteel kunnen we slechts één betaalwijze per bestelling accepteren.

  1. Apple Pay. Met Apple Pay kun je op een eenvoudige, veilige en afgeschermde manier betalen.
  2. Creditcard.
  3. Wat er gebeurt als Apple een bedrag van je rekening afschrijft.
  4. Apple Store-cadeaubonnen.
  5. iDEAL.

Je kunt ook vragen kan je bij apple met klarna betalen?

Met Klarna kan jij jouw refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac achteraf betalen. Klarna geeft je de vrijheid om je bestelling te plaatsen en te betalen wanneer je dat zelf wilt. Kan geen kaart toevoegen Apple Pay? Kan ik geen kaart toevoegen aan Apple Pay?
Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je geen kaart kunt toevoegen aan Apple Pay. Misschien heeft je bank of kaartuitgever Apple Pay nog niet geactiveerd. Controleer of je bank Apple Pay ondersteunt door naar de website van je bank te gaan of door contact op te nemen met je bank. Als je bank Apple Pay ondersteunt, moet je misschien een update van de bankapp of Apple Pay-app uitvoeren. Als je de meest recente versie van de bankapp en Apple Pay-app hebt, controleer dan of je kaart is geactiveerd voor Apple Pay door naar de website van je bank te gaan of door contact op te nemen met je bank.

Kan niet betalen bij Apple?

Volgens Apple kun je een aankoop alleen afrekenen met een credit- of debetkaart. Het is niet mogelijk om aankopen af te rekenen met contant geld, een cadeaubon of een andere betaalmethode.

Door Oxford Struzzi

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt mijn betaling geweigerd PayPal? :: Waarom wordt mijn Apple Pay geweigerd?
Handige links