Huis > H > Hoe Kan Ik Een Document Bewerken?

Hoe kan ik een document bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Dit in overweging nemend, wat betekent cel vergrendelen?

Wanneer je een blad of werkmap beveiligt, worden standaard alle cellen vergrendeld. Dit betekent dat ze niet opnieuw kunnen worden geformatteerd of verwijderd en dat de inhoud ervan niet kan worden bewerkt. Standaard kun je de vergrendelde cellen selecteren, maar je kunt dat ook wijzigen in de beveiligingsopties. Kan een draaitabel niet bewerken op een beveiligd blad? Standaard is er geen directe manier om de draaitabel op een beveiligd blad te vernieuwen, maar met de volgende VBA-code kunt u snel alle draaitabellen van het huidige werkblad vernieuwen wanneer gegevens in uw oorspronkelijke tabel veranderen.

Kan Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u het vakje Versleutel inhoud om gegevens te beveiligen niet kunt aanvinken:
1. Uw organisatie heeft misschien geen coderingssleutel ingesteld. Om gegevens te coderen, hebt u een geldige coderingssleutel nodig. Als uw organisatie er geen heeft, kunt u geen gegevens versleutelen.
2. U hebt misschien niet de nodige machtigingen om gegevens te versleutelen. Om gegevens te versleutelen, moet u lid zijn van de groep Encryptiebeheerders. Als u geen lid bent van die groep, kunt u geen gegevens versleutelen.
3. De instelling Versleutel inhoud om gegevens te beveiligen is mogelijk uitgeschakeld. Deze instelling kan door een beheerder worden uitgeschakeld. Als de instelling is uitgeschakeld, kunt u geen gegevens versleutelen. Bovendien, hoe kan ik een pdf bestand beveiligen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PDF-bestand kunt beveiligen:
1. U kunt het PDF-bestand met een wachtwoord beveiligen, zodat alleen mensen met het wachtwoord het kunnen openen. Om dit in Adobe Acrobat te doen, gaat u naar Bestand > Eigenschappen en klikt u vervolgens op het tabblad Beveiliging. Van hieruit kunt u een wachtwoord instellen en kiezen welk beveiligingsniveau u op het PDF-bestand wilt toepassen.
2. U kunt ook digitale handtekeningen toevoegen aan PDF-bestanden. Dit helpt te garanderen dat er niet met het bestand is geknoeid en dat het afkomstig is van een betrouwbare bron. Om dit in Adobe Acrobat te doen, gaat u naar Bestand > Eigenschappen en klikt u op het tabblad Handtekeningen. Van hieruit kunt u uw digitale handtekening aan het PDF-bestand toevoegen.
3. Tot slot kunt u PDF-bestanden ook versleutelen. Dit betekent dat de inhoud van het bestand wordt gecodeerd en onleesbaar wordt, tenzij iemand de coderingssleutel heeft. Ga hiervoor in Adobe Acrobat naar Bestand > Eigenschappen en klik op het tabblad Beveiliging. Van hieruit kunt u op de knop Coderen klikken en kiezen welk coderingsniveau u op het PDF-bestand wilt toepassen.

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Hoe stuur je een beveiligde mail?

Eén bericht versleutelen

  1. Klik in een bericht dat u opstelt op Bestand > Eigenschappen.
  2. Klik op Beveiligingsinstellingen en schakel het selectievakje Berichttekst en bijlagen versleutelen in.
  3. Stel uw bericht op en klik op Verzenden.
Wat is de laatste versie van Excel? Update van mei 2021

Dit is wat er nieuw is in versie 2105 (14026.20246). Nieuwe gekoppelde gegevenstypen bevatten feiten en gegevens over honderden onderwerpen, waarmee u uw doelstellingen rechtstreeks in Excel kunt bereiken.

Waarom zie ik geen tabbladen in Excel?

Zorg ervoor dat de optie Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Dit kan op de volgende manieren: In alle andere Excel-versies gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer onder Weergaveopties voor deze werkmap of het selectievakje bij Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Hoe kun je zien welke Excel versie ik heb? U kunt de versie van uw Excel-programma bekijken door op de knop 'Bestand' in de linkerbovenhoek van het scherm te klikken. Daarnaast vindt u de versieinformatie onder 'Algemene opties'.

En nog een vraag, kan alleen-lezen niet uitzetten?

Ik heb hetzelfde probleem. Ik kan het read-only attribuut niet uitzetten.

Door Krueger Schnetzer

Vergelijkbare artikelen

Hoe open ik een beveiligd PDF-Bestand? :: Hoe Excel Bestand alleen lezen beveiligen?
Handige links