Huis > H > Hoe Excel Bestand Alleen Lezen Beveiligen?

Hoe Excel Bestand alleen lezen beveiligen?

Opslaan als alleen-lezen

  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen in.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, waarom kan ik excel niet bewerken?

Waarom kan ik dit bestand niet bewerken?

  • Het bestand is vergrendeld vanwege een eerdere crash.
  • Een andere auteur heeft het bestand uitgecheckt.
  • Een andere auteur gebruikt een andere versie van de Office toepassing.
  • De server biedt geen ondersteuning voor de functionaliteit voor coauthoring.
Wat dit betreft, hoe kun je cellen in excel beveiligen? Cellen vergrendelen om ze te beveiligen
  1. Selecteer de cellen die u wilt vergrendelen.
  2. Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op de kleine pijl om het pop-upvenster Cellen opmaken te openen.
  3. Schakel op het tabblad Beveiliging het selectievakje Vergrendeld in en klik vervolgens op OK om de pop-up te sluiten.

Hoe kan ik een bestand beveiligen?

Er zijn vele manieren om een bestand te beschermen, en de beste manier hangt af van het doel van het bestand. Als u bijvoorbeeld een bestand wilt beschermen tegen bewerken, kunt u het met een wachtwoord beveiligen of het converteren naar een alleen-lezen formaat. Als u een bestand wilt beschermen tegen kopiƫren, kunt u het versleutelen. En als u wilt voorkomen dat een bestand wordt verwijderd, kunt u het verbergen of onbruikbaar maken. Dienovereenkomstig, hoe beveiliging excel opheffen zonder wachtwoord? Er is geen manier om de beveiliging in Excel op te heffen zonder het wachtwoord.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe bewerk je een alleen-lezen document?

Open uw alleen-lezen document in de MS Word programma. Wanneer het wordt geopend, zoekt u het tabblad met de tekst Ontwikkelaar bovenaan en klik erop. U vindt verschillende opties om uit te kiezen op het volgende scherm. Kijk naar de Beschermen bovenaan en klik op de optie die zegt Beperken bewerken. Hoe een lijn vastzetten in Excel? Vastzetten van de bovenste rij met de titel: Klik op Bovenste rij blokkeren. Vastzetten van meerdere rijen: Klik eerst in de eerste cel onder de rijen die u geblokkeerd wilt hebben. Klik vervolgens op Titelblokkering en de rijen boven deze cel blijven vaststaan. Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

Als u zich afvraagt hoe veilig is Excel-wachtwoordbeveiliging? Het antwoord is: het is niet volledig bewijs! Met de ingebouwde wachtwoordbeveiliging van Excel-bestanden kunnen we zeggen dat er een goede hoeveelheid bescherming is, maar niets zo sterk dat u kan redden van iets ernstigs. Hoe bewerken inschakelen? Om te bewerken in Word moet je eerst de aanwijzer op het gedeelte van de tekst zetten waar je wijzigingen wilt aanbrengen. Vervolgens klik je op de knop 'Bewerken' in de menubalk. Nu kun je de tekst aanpassen.

Trouwens, hoe word document bewerkbaar maken?

Om een Word-document te maken dat bewerkbaar is, moet je ervoor zorgen dat de optie "Bewerken in Word" is ingeschakeld in de instellingen. Dit kan worden gedaan door naar de optie "Bestand" te gaan en vervolgens naar "Opties" en "Bewerken". Zorg ervoor dat de optie "Bewerken in Word" is ingeschakeld en klik vervolgens op "OK".

Door Duvall Fetui

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een document bewerken? :: Hoe kan ik zien of ik een virusscanner op mijn computer heb?
Handige links