Huis > H > Hoe Open Ik Een Beveiligd Pdf-Bestand?

Hoe open ik een beveiligd PDF-Bestand?

Kies Bestand > Eigenschappen in Acrobat of Reader om de beveiligingsinstellingen van een document weer te geven. Klik in het dialoogvenster Documenteigenschappen op de tab Beveiliging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, kan pdf-bestand niet verwijderen?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies What's locking this file. Er verschijnt een overzicht van programma's en processen die het bestand opeisen. Vervolgens heb je meerdere opties, zoals het ontgrendelen van het bestand en het verwijderen van het bestand. Wat dit betreft, wat is een beveiligde pdf? Met een wachtwoord beveiligde PDF's bewerken. U kunt de toegang tot een PDF-document beperken door een wachtwoord in te stellen en bepaalde functies, zoals afdrukken en bewerken, te beperken. U kunt de beveiliging van een PDF verwijderen als u het documentwachtwoord hebt.

Waarom kan ik een PDF-Bestand niet bewerken?

Er zijn verschillende redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt bewerken. Eén reden is dat het bestand met een wachtwoord is beveiligd, waardoor u het document niet kunt wijzigen. Een andere reden is dat het bestand kan zijn vergrendeld, waardoor u ook geen wijzigingen kunt aanbrengen. Ten slotte kan het bestand een formaat hebben dat niet compatibel is met uw tekstverwerkingsprogramma, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om het document te bewerken. Hoe PDF-bestand kopiëren? Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te kopiëren:
1. Gebruik een PDF-leesprogramma zoals Adobe Acrobat Reader of Foxit Reader. Open het PDF-bestand in het programma en gebruik dan de functie "Opslaan als" van het programma om een kopie van het bestand op uw computer op te slaan.
2. Gebruik een online PDF naar Word converter zoals PDF Online of PDF Converter. Met deze diensten kunt u een PDF-bestand uploaden en vervolgens een Word-documentversie van het bestand downloaden. U kunt dan het Word-document op uw computer opslaan.
3. Gebruik een gratis PDF to image converter zoals PDF to JPG. Met deze diensten kunt u een PDF-bestand uploaden en vervolgens downloaden als een JPEG-afbeelding. U kunt de afbeelding dan op uw computer opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Waarom kan ik geen PDF afdrukken?

Maak het PDF-bestand opnieuw

  • Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak).
  • Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan.
  • Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.
Waarom kan ik geen bestanden verwijderen? Iedere map en ieder bestand heeft zijn eigen toegangsrechten, zoals ook te lezen is in deze uitleg over bestandsrechten. Deze rechten kunnen verhinderen dat je een bepaald bestand of map kunt verwijderen.

Wat dit betreft, kan bestand niet verwijderen kan dit item niet vinden?

Vaak kan het probleem op deze manier worden opgelost en kunt u de map daarna verwijderen.

  1. Sluit andere programma's die toegang hebben tot de map.
  2. Start de verkenner opnieuw op, als het item niet gevonden wordt.
  3. Verwijder de map met geavanceerde rechten.
  4. Toegang via de veilige modus van Windows 10.
Kan download niet verwijderen? Wanneer u een download wilt verwijderen die niet werkt, kunt u het beste de volgende stappen proberen:
1. Sluit alle programma's af die mogelijk gebruik maken van het bestand. Dit omvat onder andere webbrowsers, downloadmanagers en torrent-clients.
2. Verwijder het bestand met behulp van de Opdrachtprompt. Navigeer naar de locatie van het bestand en geef vervolgens het volgende commando in: del /f /a
3. Gebruik een programma als Unlocker of IObit Unlocker om het bestand te forceren te verwijderen.
4. Mocht niets hiervan helpen, dan kunt u het bestand hernoemen of verplaatsen naar een andere locatie. Dit doet u door het volgende commando in te geven in de Opdrachtprompt: rename of move

Hoe kan ik een PDF-bestand kopiëren naar word?

There are a few ways to copy a PDF file to word. One way is to use a PDF converter tool, which can be found online or as a downloadable program. Another way is to use the 'Print Screen' function on your keyboard, which will take a screenshot of the PDF that you can then paste into a word document.

Door Murphy Aderman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een Word document Beveiligen? :: Hoe kan ik een document bewerken?
Handige links