Huis > H > Hoe Pdf Bewerken Op Iphone?

Hoe PDF bewerken op iPhone?

PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe 1 blad uit PDF-bestand halen?

Pagina's verwijderen met de opdracht Verwijderen

  1. Kies Tools > Pagina's indelen of kies Pagina's indelen in het rechterdeelvenster.
  2. Geef het paginabereik op dat u wilt verwijderen.
  3. Klik in de secundaire werkbalk op Pagina's verwijderen en klik op OK om te bevestigen.
Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan? Als u elke pagina van het hele document als afzonderlijke bestanden wilt opslaan, kan de Kutools for Word's Split functie kan je een plezier doen. Kutools for Word : met meer dan 100 handige Word-invoegtoepassingen, gratis te proberen zonder beperking in 60 dagen.

Kan je 1 pagina van een PDF opslaan?

Ja, u kunt één pagina van een PDF opslaan. Hiervoor opent u de PDF in Adobe Acrobat Reader en selecteert u de optie "Opslaan als" in het menu "Bestand". In het dialoogvenster "Opslaan als" selecteert u in het keuzemenu "Bestandsindeling" de optie "Pagina's" en voert u in de velden "Van" en "Tot" het paginanummer in dat u wilt opslaan. Klik ten slotte op "Opslaan" om de geselecteerde pagina als een nieuw PDF-bestand op te slaan. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een document scannen en bewerken? U kunt een document op verschillende manieren scannen en bewerken. Eén manier is om een scanner te gebruiken om het document naar uw computer te scannen en vervolgens een tekstverwerkingsprogramma te gebruiken om het document te bewerken. Een andere manier is om een mobiele app te gebruiken waarmee u documenten kunt scannen en bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, hoe kun je in een pdf bestand typen?

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen. Voor verticale tekst klikt u met de rechtermuisknop op het tekstvak en kiest u Tekstrichting verticaal maken. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een pdf bestand openen in paint? Importeer PDF in PDFelement. De eerste stap is het downloaden en installeren van PDFelement. Start het op je computer en sleep een PDF bestand naar het programmavenster om het te openen. Je kunt ook op de knop "Bestanden Openen" klikken om naar het PDF bestand te bladeren dat je wilt opene.

Trouwens, hoe maak ik van een pdf-bestand een jpg bestand?

PDF converteren naar JPG met Acrobat

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.
Hoe kan je 2 Word documenten samenvoegen? Er zijn twee manieren om twee Word-documenten samen te voegen: door ze naast elkaar te openen en door ze naast elkaar te plakken.
Om twee Word-documenten naast elkaar te openen, moet je ze eerst downloaden op je computer. Vervolgens moet je ze openen in Microsoft Word. Klik op 'Bestand' in de bovenste balk en scroll naar 'Openen'. Klik op de tweede knop naast 'Bladeren' en selecteer het tweede Word-document. Klik op 'Openen'. Je ziet nu twee documenten naast elkaar.
Om twee Word-documenten naast elkaar te plakken, moet je eerst het tweede Word-document kopiëren. Selecteer het document en klik op 'Ctrl + C' om het te kopiëren. Vervolgens moet je het eerste Word-document openen. Plak het tweede document door op 'Ctrl + V' te klikken. Je ziet nu twee documenten naast elkaar.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je 1 pagina liggend in word?

De pagina-indeling in Word is eenvoudig te wijzigen. Ga hiervoor naar de pagina-indeling en kies de pagina-opmaak die u wilt gebruiken. Er zijn verschillende pagina-opmaakopties om uit te kiezen, dus kies degene die het beste bij uw document past.

Door Myrwyn

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een PDF-bestand gratis bewerken? :: Hoe werkt plafondlamp met sensor?
Handige links