Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf-Bestand Bewerken Gratis?

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken gratis?

Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe tekst onleesbaar maken in PDF?

De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging. Hoe knip je een PDF-bestand? U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan

  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.

Waarom kan ik een PDF niet bewerken?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom u een PDF niet kunt bewerken. De eerste reden is dat de PDF vergrendeld is. Om te controleren of een PDF is vergrendeld, probeert u tekst in de PDF te selecteren. Als u geen tekst kunt selecteren, is de PDF waarschijnlijk vergrendeld. De tweede reden is dat de PDF misschien met een wachtwoord is beveiligd. Om te controleren of een PDF met een wachtwoord is beveiligd, probeert u de PDF te openen in Adobe Acrobat Reader. Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, is de PDF met een wachtwoord beveiligd. De derde reden is dat de PDF mogelijk een alleen-lezen formaat heeft. Om te controleren of een PDF een alleen-lezen formaat heeft, probeert u de PDF op te slaan. Als u wordt gevraagd naar een locatie om de PDF op te slaan, heeft de PDF waarschijnlijk een alleen-lezen formaat. Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word? Er is geen ingebouwde manier om een PDF-bestand in Word te bewerken. Er zijn echter een aantal workarounds die u kunt gebruiken. Eén optie is om de PDF naar een Word-document te converteren met een PDF-converter. Zodra de PDF is geconverteerd naar een Word-document, kunt u het bewerken zoals elk ander Word-document.
Een andere optie is om de PDF als een object in een Word-document in te voegen. Daarvoor opent u het Word-document waarin u de PDF wilt invoegen. Ga vervolgens naar het tabblad Invoegen en klik op Object. In het dialoogvenster Object invoegen selecteert u Maken vanuit bestand en vervolgens klikt u op Bladeren om het PDF-bestand dat u wilt invoegen te zoeken. Zodra u de PDF in het Word-document hebt ingevoegd, kunt u het formaat aanpassen en verplaatsen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, hoe kan je een pdf omzetten naar word?

PDF-bestanden converteren naar Word-documenten:

  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op de tool “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Microsoft Word als indeling voor exporteren en kies daarna “Word-document.”
  4. Klik op “Exporteren”.
  5. Sla je nieuwe Word-bestand op:
Je kunt ook vragen hoe een pdf anonimiseren? Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden.

Hoe kan ik een formulier digitaal invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Hoe een document online ondertekenen? Om een document online te ondertekenen, heb je eerst een account nodig bij een online ondertekeningdienst. Vervolgens kun je het document uploaden naar de website van de dienst. Nadat je het document hebt geüpload, krijg je de optie om het te ondertekenen met je muis of trackpad. Als je het document wilt ondertekenen, klik je op de knop 'Ondertekenen'.

Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan?

In Microsoft Word, je kunt elke pagina opslaan als een apart document door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de pagina waarvan je wilt dat het een apart document wordt.
2. Klik op de tab "Bestand" in de ribbon bovenaan het scherm.
3. In het menu dat verschijnt, klik je op "Opslaan als..."
4. In het dialoogvenster dat verschijnt, kies je de locatie waar je het document wilt opslaan.
5. In het veld "Bestandsnaam", geef je het document een naam.
6. Klik op de knop "Opslaan".

Door Down Bonventre

Vergelijkbare artikelen

Kan PDF-bestand niet verwijderen? :: Hoe kan ik een PDF-bestand gratis bewerken?
Handige links