Huis > K > Kan Bijlage In Mail Niet Zien?

Kan bijlage in Mail niet zien?

Als je wel de bijlage ziet, maar niet kunt openen, dan de soort bijlage in Windows koppelen aan een programma dat met de bijlage kan werken, bijvoorbeeld een geïnstalleerde PDF-lezer. Als de bijlage überhaupt niet te zien is en je krijgt veel e-mails met bijlagen een ander e-mailprogramma of de webmail gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar vind ik de bijlage in Outlook?

Een bijlage openen

  1. Selecteer in de berichtenlijst het bericht met de bijlage.
  2. Dubbelklik in het Leesvenster op de bijlage. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bericht met de bijlage klikken en Bijlagen weergeven kiezen.
Wat dit betreft, waarom kan ik geen bijlage openen? Bijlage openen met ander programma
  • Bewaar de bijlage uit de e-mail op de computer.
  • Open de Verkenner.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen.
  • Klik op Openen met > Kies een andere app.
  • Klik op het programma waarmee u het bestand wilt openen.

Kan PDF bijlage mail niet openen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een PDF-bijlage in uw e-mail niet kunt openen. Controleer eerst of u een PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-reader hebt, kunt u die gratis downloaden bij Adobe. Als u een PDF-reader hebt geïnstalleerd en u hebt nog steeds problemen om de bijlage te openen, probeer dan de PDF op uw computer op te slaan en vanaf daar te openen. Als u nog steeds problemen hebt, kan het bestand beschadigd zijn. In dat geval kunt u het niet openen en moet u het verwijderen. Je kunt ook vragen kan bijlage in mail niet openen op iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bijlage niet kunt openen in de app Mail op uw iPhone. Controleer eerst of de bijlage een formaat heeft dat compatibel is met de app Mail. Als dat niet het geval is, kunt u proberen een app van derden te downloaden die dat bestandstype ondersteunt. Een andere mogelijkheid is dat de bijlage te groot is om te worden geopend in de app Mail. In dat geval kunt u proberen de bijlage op te slaan in uw iCloud Drive of een andere cloudopslagdienst en deze vanaf daar te openen. Tot slot, als u een bestand probeert te openen dat is gecodeerd, moet u het eerst ontsleutelen voordat u het kunt openen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, waar vind ik de bijlage in gmail?

Bijlage openen (pc)

  1. Open de website www.gmail.com en log in.
  2. Bij e-mails met een bijlage staar rechts van de onderwerpregel een pictogram van een paperclip.
  3. Klik op om de mail om hem te openen.
  4. Een voorbeeld (voorvertoning) van het bestand staat onderaan.
Mensen vragen ook: hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in outlook? Schakel het selectievakje uit in het dialoogvenster E-mailbijlage openen dat verschijnt Vraag altijd voordat u dit type bestand opent optie en klik op de Open knop.

Dit in overweging nemend, hoe bijlage van mail opslaan?

Sla zo een bijlage op:

  1. Open de app Mail.
  2. Klik op de e-mail met bijlage.
  3. De e-mail opent in het rechterdeel van het venster en toont een miniatuur van de bijlage. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur.
  4. Klik op Opslaan.
  5. De Verkenner opent. Navigeer naar de map waarin u de bijlage wilt opslaan en klik op Opslaan.
Trouwens, hoe maak je een bijlage? Als je een bijlage wilt toevoegen aan een e-mailbericht, klik je op de knop 'Bijlage toevoegen' of 'Attachments' in de e-mailclient. Je kunt dan een bestand selecteren vanuit je bestandssysteem om toe te voegen aan het e-mailbericht.

Trouwens, waarom kan ik geen bijlagen downloaden?

Als je een e-mailbericht met een bijlage wilt downloaden, moet je eerst de bijlage openen. Dit doe je door op de link te klikken die in het bericht staat. Als je de bijlage hebt geopend, kun je deze opslaan door op de knop 'Bestand opslaan als' te klikken.

Door Arliene Caoile

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn iPhone? :: Hoe kan ik een document afdrukken?
Handige links