Huis > H > Hoe Zet Ik Titelbalk Vast In Excel?

Hoe zet ik titelbalk vast in Excel?

Klik op de optie 'Blokkeren', zodat er een dropdownmenu verschijnt.

  1. Kies voor de optie 'Titels blokkeren' als u zowel de bovenste rij als de eerste kolom wilt vastzetten.
  2. Kies voor de optie 'Bovenste rij blokkeren' als u alleen de bovenste rij wilt vastzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een Kolomkop in Excel?

Kolommen en rijen zijn grotendeels hetzelfde. Een van de weinige verschillen is dat kolommen het rekenblad verticaal opsplitsen en rijen horizontaal. Hoe bovenste rij en eerste kolom blokkeren Excel? Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren.

Hoe blokkeer je cellen in Excel?

Er zijn een paar manieren om cellen in Excel te blokkeren. Eén manier is om de cellen die u wilt blokkeren te markeren en vervolgens te klikken op de knop "Blokkeren" op de werkbalk. Een andere manier is rechtsklikken op de cellen die u wilt blokkeren en "Blokkeren" selecteren in het menu. Hoe blokkeer je 2 rijen in Excel? De eenvoudigste manier om 2 rijen in Excel te blokkeren is door de eerste 2 rijen die u wilt blokkeren te selecteren en vervolgens op het tabblad "Invoegen" in het lint te klikken. Klik in het gedeelte "Rijen" van het lint op de vervolgkeuzelijst "Invoegen" en selecteer "Bladrijen invoegen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Mensen vragen ook: wat is een veldnaam in excel? Na een klik op OK maakt Excel een raamwerk voor de draaitabel in een nieuw werkblad; zie afbeelding 1.2. Verschijnt op dit moment deze melding, dan ontbreekt een van de veldnamen. Bedoeld wordt: een van de kolommen van de database heeft geen opschrift (een opschrift wordt hier namelijk veldnaam genoemd).

Wat is een kolom in de bouw?

Kolommen worden toegepast als ondersteuning van balken, vloeren, konsoles, balkon- en galerijplaten in de woning- en utiliteitsbouw. Met een kolom is het mogelijk de opliggende belastingen op te vangen en deze over te brengen naar een onderliggende constructie. Deze worden geleverd in een vierkante of ronde uitvoering. Wat dit betreft, wat zijn rijen en kolommen? Rijen en kolommen zijn elementaire onderdelen van een tabel. Een rij is een verzameling van gegevens die horizontaal wordt weergegeven in een tabel. Een kolom is een verzameling van gegevens die verticaal wordt weergegeven in een tabel.

Hoe eerste kolom vastzetten in Excel?

Om de eerste kolom in Excel te repareren, volg je de onderstaande stappen:
1. Selecteer de kolom die u wilt bevriezen.
2. Klik op 'Bevriezen' in het 'Aanpassen' tabblad.
3. Selecteer 'Bevriezen eerste kolom'.

Door Kalfas Broadbent

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? :: Wat is Dompeldicht?
Handige links