Huis > H > Hoe Maak Ik Van 2 Cellen 1 Cel In Excel?

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar vind ik weergave in Excel?

Een aangepaste weergave toepassen

  1. Ga naar Weergave > werkmapweergaven >aangepaste weergaven.
  2. Klik in het vak Weergaven op de naam van de weergave die u wilt toepassen en klik op Weergeven.
Wat betekent cel vergrendelen? Wanneer je een blad of werkmap beveiligt, worden standaard alle cellen vergrendeld. Dit betekent dat ze niet opnieuw kunnen worden geformatteerd of verwijderd en dat de inhoud ervan niet kan worden bewerkt. Standaard kun je de vergrendelde cellen selecteren, maar je kunt dat ook wijzigen in de beveiligingsopties.

Hoe kan ik een gedeelte van mijn Excel blad afschermen?

Er zijn een paar manieren om een deel van een Excel-blad af te schermen. Eén manier is om de functie "blad beschermen" te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Bekijken en klik op "blad beschermen". Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u een wachtwoord kunt invoeren (optioneel) en kunt selecteren welke cellen u wilt beschermen. Zodra u op "OK" klikt, worden de cellen vergrendeld en moet u het wachtwoord invoeren om ze te bewerken.
Een andere manier om een deel van een Excel-blad af te schermen is door de "groep" functie te gebruiken. Selecteer hiervoor de cellen die u wilt groeperen en ga dan naar het tabblad Gegevens en klik op "Groeperen". Dit creëert een inklapbare sectie in uw blad die u naar behoefte kunt uitbreiden of inklappen. Hoe Excel bestand alleen lezen beveiligen? Er zijn een paar manieren om een Excel-bestand te beschermen tegen bewerking:
1. Stel een wachtwoord in voor het bestand. Dit voorkomt dat iemand het bestand kan openen tenzij hij het wachtwoord kent.
2. Sla het bestand op als een alleen-lezen bestandstype. Zo kan niemand het bestand bewerken, maar wel bekijken.
3. Sla het bestand op als macrobestand. Zo kan niemand het bestand bewerken, tenzij hij een speciaal programma heeft dat macrobestanden kan bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken?

Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4). Waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet? Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003.

Mensen vragen ook: waar onwaar excel kleur?

Als de waarde “rood” is, geef de waarde X

Met andere woorden, we controleren cellen in een bepaalde kolom en geven een vastgestelde waarde terug als de kleur rood is. Het resultaat is WAAR als de waarde rood is en ONWAAR als de waarde anders is dan rood.
Dienovereenkomstig, wat zijn kolommen in een nieuwsbericht? In een nieuwsbericht zijn kolommen de verschillende secties van de tekst. Het kan zijn dat elke kolom over een ander onderwerp gaat, of dat er in één kolom verschillende onderwerpen aan bod komen. Het voordeel van kolommen is dat het makkelijker is om de tekst overzichtelijk te maken.

Wat is de definitie van een kolom?

In databases, a column is a single data element in a table. Each column in a database table is assigned a data type that indicates the kind of data it can store: integer, decimal, character, etc.

Door Daniele Artu

Vergelijkbare artikelen

Waar is box Jump goed voor? :: Hoe zet ik titelbalk vast in Excel?
Handige links