Huis > W > Waar Zit De Reset Knop Op Chromecast?

Waar zit de reset knop op Chromecast?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waarom kan ik niet streamen naar chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken. Waarom zie ik geen cast-icoon? Dit probleem kun je voorkomen door even te wachten met het opstarten van de app op je telefoon of tablet totdat de Chromecast opgestart is. Dus eerst televisie even aanzetten, wachten totdat het Chromecast scherm verschijnt. Dan pas de app activeren. Het Chromecast icoontje zal dan waarschijnlijk wel verschijnen?

Waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon mogelijk niet naar uw tv kan casten. Controleer eerst of uw telefoon en tv zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Als dat niet het geval is, kan uw telefoon geen verbinding maken met uw tv. Ten tweede, zorg ervoor dat uw TV verbonden is met het internet. Als dat niet het geval is, kunt u niet naar de tv casten. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u de laatste versie van de casting-app op uw telefoon hebt geïnstalleerd. Als dat niet het geval is, kunt u geen verbinding maken met uw tv. En nog een vraag, hoe cast ik van telefoon naar tv? Er zijn een paar verschillende manieren om van een telefoon naar een tv te casten. Eén manier is om een Chromecast-apparaat te gebruiken. Om dit te doen, moet u de Chromecast-app op uw telefoon downloaden en ervoor zorgen dat uw telefoon en Chromecast-apparaat met hetzelfde WiFi-netwerk zijn verbonden. Zodra je de app hebt ingesteld, kun je beginnen met casten door de app te openen en op het cast-pictogram te tikken. Een andere manier om te casten van een telefoon naar een tv is door een HDMI-kabel te gebruiken. Als uw telefoon een HDMI-poort heeft, kunt u deze rechtstreeks op uw tv aansluiten. U moet er ook voor zorgen dat uw tv is ingeschakeld en op de juiste ingang is ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar zit het knopje van de Chromecast?

Op de Chromecast met Google TV, de meest recente versie, zit de resetknop aan de achterkant. Bij de Chromecast 3 (uit 2018) en Chromecast Ultra zit deze knop juist op de zijkant. Vervolgens, hoe chromecast resetten zonder wifi? Google Chromecast 1 Resetten

  1. Zet de tv op het HDMI kanaal waar de Chromecast op zit aangesloten.
  2. Houd de knop aan de zijkant ingedrukt (+/- 25 seconden)
  3. Wacht tot het LED lampje (aan dezelfde zijde) van knipperend rood, naar wit veranderd.
  4. Laat de knop los als het lampje wit brandt.

Hoe maak ik opnieuw verbinding met Chromecast?

Via de Google Home-app

  1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen Meer instellingen. Opnieuw opstarten.
Wat dit betreft, waarom verbind mijn iphone niet met chromecast? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste zorg ervoor dat je de laatste versie van iOS op je iPhone hebt. Als dat niet het geval is, update dan je iOS-versie.
Ten tweede zorg ervoor dat je de laatste versie van de Google Home-app op je iPhone hebt. Als er een update beschikbaar is, update de app dan.
Ten derde zorg ervoor dat je iPhone en Chromecast op hetzelfde Wi-Fi-netwerk aangesloten zijn.
Ten vierde probeer de volgende stappen:
1. Sluit de Google Home-app.
2. Verwijder de Chromecast uit het Wi-Fi-netwerk.
3. Herstart je iPhone.
4. Start de Google Home-app opnieuw op.
5. Voeg de Chromecast weer toe aan het Wi-Fi-netwerk.
6. Probeer nu om je iPhone te verbinden met de Chromecast.

Dienovereenkomstig, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast?

De iPhone heeft ondersteuning voor Chromecast, maar de eenvoudigste manier om de twee aan elkaar te koppelen is via een app zoals AirServer of Reflector. Deze apps maken gebruik van de AirPlay-functie van de iPhone om het scherm van de iPhone weer te geven op een Chromecast-apparaat.

Door Valoniah Takaoka

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv? :: Wat staat er allemaal in een folder?
Handige links