Huis > W > Waarom Maakt Mijn Laptop Geen Verbinding Met De Printer?

Waarom maakt mijn laptop geen verbinding met de printer?

De meest voorkomende reden waarom een printer niet werkt, is dat de printer geen verbinding heeft met de computer. De printopdracht komt daardoor niet aan bij de printer. Controleer daarom de verbinding met de printer. Kijk of de kabel nog goed verbonden is met zowel de printer als met de computer van waaraf je print.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom printer geblokkeerd?

Firmware-updates zorgen er vaak voor dat huismerk inktcartridges geblokkeerd worden. De printer geeft dan een foutmelding dat de cartridges beschadigd zijn, niet geschikt zijn voor gebruik in de printer of gewoon dat de cartridge vervangen moet worden. Hoe komt het dat printer niet print wat er staat? Er zit papier vast in de printer

Als papier gekreukeld is of niet goed in de papierlade is geplaatst, kan de printer vastlopen met als gevolg dat het niet meer print. Open de printer en kijk of er geen papier in vastzit. Verwijder het papier wat vastzit in de printer en controleer ook het papier in de lade.

Kan geen verbinding maken met mijn printer?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de printer is aangesloten en ingeschakeld. Controleer vervolgens of de printer is aangesloten op hetzelfde netwerk als de computer. Zo niet, dan moet u de printer op hetzelfde netwerk aansluiten.
Als de printer nog steeds niet werkt, moet u wellicht het printerstuurprogramma opnieuw installeren. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant en download het nieuwste stuurprogramma voor uw printermodel. Zodra u het stuurprogramma hebt gedownload, dubbelklikt u erop en volgt u de aanwijzingen om het te installeren.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de printer te resetten. Haal hiervoor de stekker van de printer uit het stopcontact en sluit deze vervolgens weer aan. Zodra de printer is gereset, kunt u opnieuw proberen af te drukken. Waarom foutmelding printer? Foutmeldingsprinters zijn ontworpen om foutmeldingen op een duidelijke en beknopte manier af te drukken. Hierdoor kunnen problemen die zich tijdens het gebruik van een computer of ander elektronisch apparaat kunnen voordoen, gemakkelijk worden opgelost. Met een speciale printer voor foutmeldingen is het gemakkelijker om de bron van het probleem te identificeren en de juiste corrigerende maatregelen te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, waarom werkt airprinter niet?

Als jij er gebruik van AirPrint wilt maken moet je ervoor zorgen dat beide je iPad en je pritner op hetzelfde WiFi-netwerk aangesloten zijn. Indien dit wel jouw geval is, probeer dan ook om je WiFi-router te resetten. Eventueel zet je iPad in vliegtuigmodus, wacht 10 seconden en schakel deze weer uit. Dus, waarom kan ik niet in kleur printen macbook? Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent.) Kies Printerfuncties in het venstermenu voor de afdrukopties en kies Algemeen 1 (Set 1 in Mac OS X 10.4) in de Functiesets. Kies Mono bij Kleur/Mono en klik op Afdrukken.

Kan HP printer niet vinden Mac?

Klik op het Apple-menu, Systeemvoorkeuren en vervolgens op Printers en scanners. Als uw printer niet wordt vermeld, klikt u op het plusteken en volgt u de instructies, of selecteert u de printer en klikt u op Toevoegen om de installatie te voltooien. Vervolgens, hoe kan ik mijn printer opnieuw installeren? Om je printer opnieuw te installeren, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de website van je printerfabrikant en download het meest recente printerdriverpakket.
2. Verwijder de oude printerdriver van je computer. Ga hiervoor naar 'Start' > 'Configuratiescherm' > 'Programma's en onderdelen' > 'Programma's verwijderen'. Selecteer vervolgens de oude printerdriver en klik op 'Verwijderen'.
3. Installeer het nieuwe printerdriverpakket op je computer.
4. Sluit je printer aan op je computer met een USB-kabel.
5. Ga naar 'Start' > 'Configuratiescherm' > 'Apparaten en printers'. Klik met de rechtermuisknop op je printer en selecteer 'Eigenschappen'.
6. Ga naar het tabblad 'Prestaties' en selecteer 'Maximumsnelheid instellen op'. Selecteer vervolgens de optie 'USB 2.0 High Speed'.
7. Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.

Hoe kan ik mijn Canon printer resetten?

Om je Canon-printer opnieuw in te stellen, volg je de volgende stappen:
1. Houd de powerknop ingedrukt totdat de printer uitgaat.
2. Wacht 30 seconden.
3. Druk opnieuw op de powerknop om de printer weer aan te zetten.

Door Gunning

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Brouwstandaard in Minecraft? :: Waarom is mijn Brother printer offline?
Handige links