Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Je Geschiedenis Niet Kan Wissen?

Wat moet je doen als je je geschiedenis niet kan wissen?

Je geschiedenis wissen

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer.
  • Tik op Browsegegevens wissen.
  • Doe het volgende naast Periode:
  • Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  • Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  • Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe verwijder je je hele geschiedenis?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.
Waar vind ik mijn geschiedenis terug op mijn iPhone? Browserhistorie bekijken in Safari voor iOS
  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Google iPhone?

Om uw Google-zoekgeschiedenis op uw iPhone te verwijderen, opent u de Google-app en tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen", tik vervolgens op "Accounts & privacy". Tik onder het gedeelte "Privacy" op "Beheer uw activiteitencontroles". Vanaf hier kun je de vinkjes naast "Web & App Activity" en "YouTube History" uitzetten. Hoe kan het dat ik mijn Safari geschiedenis niet kan wissen? Aangenomen dat u Safari op een Mac bedoelt:
In Safari kunt u uw geschiedenis wissen door naar Safari > Wis geschiedenis te gaan. Als de optie Geschiedenis wissen grijs is, kan het zijn dat u Safari hebt ingesteld om uw geschiedenis langer te bewaren dan standaard het geval is. Om dit te wijzigen, gaat u naar Safari > Voorkeuren, klikt u op het tabblad Algemeen en kiest u de gewenste periode in het vervolgkeuzemenu naast "Geschiedenisitems verwijderen:".
Het is ook mogelijk dat u een website heeft geopend die voorkomt dat uw geschiedenis wordt gewist. Ga hiervoor naar het menu Geschiedenis en zoek naar een vinkje naast "Geschiedenis wissen". Als het vinkje er niet staat, betekent dit dat er een website openstaat die verhindert dat uw geschiedenis wordt gewist.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt. Daarvan, waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen? Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Je kunt ook vragen hoe kom ik in mijn geschiedenis? De manier waarop je toegang krijgt tot je geschiedenis, hangt af van het type apparaat dat je gebruikt. Als je een computer gebruikt, kun je je geschiedenis bekijken door naar het menu 'Geschiedenis' te gaan. Als je een smartphone of tablet gebruikt, kun je je geschiedenis bekijken door naar het menu 'Instellingen' te gaan en daarna 'Geschiedenis' te selecteren.

Waar vind ik geschiedenis in Safari?

In Safari kunt u de geschiedenis van uw recente bezoeken bekijken door op de knop 'Geschiedenis' in de menubalk te klikken. Als u een bepaalde pagina wilt vinden die u eerder hebt bezocht, kunt u de zoekfunctie gebruiken of door de lijst met bezochte pagina's te bladeren.

Door Ericka

Vergelijkbare artikelen

Wat is een materiaal blokkering? :: Waar wordt internet geschiedenis opgeslagen?
Handige links