Huis > K > Kan Geschiedenis Niet Wissen Samsung?

Kan geschiedenis niet wissen Samsung?

Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?

  • Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  • Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  • Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  • Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  • Stap 5: Kies een periode.
  • Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd. Dus, wat heb ik gezocht? Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

Om de geschiedenis op uw iPhone te vinden, opent u de app Instellingen en tikt u op Safari. Onder de Safari-instellingen ziet u een sectie genaamd Geschiedenis. Tik op de optie Geschiedenis om uw browsegeschiedenis te bekijken. En nog een vraag, kan de wifi beheerder zien wat je opzoekt? Ja, de wifi-beheerder kan zien wat je opzoekt. Ze kunnen zien welke websites je bezoekt en wat je op die websites doet.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan je via router internet Geschiedenis zien?

Hoe de website van de router er precies uitziet verschilt per fabrikant, maar als het goed is zie je een tab of een link waar je op kunt klikken om de browsegeschiedenis en andere geregistreerde gegevens van je draadloze netwerk te kunnen bekijken. Mensen vragen ook: kan je meekijken via wifi? Als je thuis een wifi-netwerk hebt en dat niet hebt beveiligd, dan kunnen buren en voorbijgangers toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Dat betekent ook dat ze via dat netwerk toegang kunnen krijgen tot je thuiscomputer(s) en netwerk. Je loopt dan het risico dat je persoonlijke gegevens in handen van anderen komen.

Je kunt ook vragen welke stappen moet je ondernemen om jouw zoekgeschiedenis te raadplegen?

In Google Chrome

Open Google Chrome en klik in de rechterbovenhoek op het logo met de drie horizontale streepjes. Klik op Geschiedenis en in het menu dat verschijnt nogmaals op Geschiedenis.
Kan de school zien wat je opzoekt? Nee, de school kan niet zien wat je opzoekt. Alleen als je op een school computer of een school netwerk bent aangemeld, kan de school soms bepaalde sites blokkeren.

Trouwens, wat is de functie van een browser?

De browser is een softwareprogramma dat toegang geeft tot het internet en webpagina's weergeeft. Het internet bestaat uit een wereldwijd netwerk van computers die met elkaar verbonden zijn. Als je een webpagina wilt bekijken, gebruik je een browser om de pagina op te vragen van een server en de pagina dan weer te geven op je scherm.

Door Brittney

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de geschiedenis van Google? :: Hoe kan ik mijn browsergeschiedenis wissen?
Handige links