Huis > H > Hoe Geschiedenis Wissen Windows 10?

Hoe geschiedenis wissen Windows 10?

Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Kan geen zoekopdrachten verwijderen?

Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  1. Ga op je computer naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .
Wat is een browser geschiedenis? Als u aan het internetten bent en met uw webbrowser op internet surft, dan wordt door de webbrowser precies bijgehouden waar u geweest bent en welke websites u bezocht hebt. Zo ontstaat er een geschiedenis van alles wat u bezocht hebt op het internet.

Waar wordt de internet historie bewaard?

Wanneer u een webbrowser gebruikt, slaat uw webbrowser bepaalde informatie van websites op in zijn geschiedenis. Dit omvat de datum waarop u de site hebt bezocht, de tijd die u erop hebt doorgebracht en de webpagina's die u op de site hebt bekeken. De geschiedenis van uw webbrowser is als een digitaal verslag van de sites die u hebt bezocht.
Gewoonlijk slaat uw webbrowser uw geschiedenis op de harde schijf van uw computer op. De locatie van uw geschiedenis hangt af van de webbrowser die u gebruikt. In Google Chrome wordt uw geschiedenis bijvoorbeeld opgeslagen in een bestand met de naam "Geschiedenis" in de map Chrome.
U kunt de geschiedenis van uw webbrowser meestal openen door op een sneltoets te drukken, zoals Ctrl+H in Google Chrome. U kunt uw geschiedenis ook vinden door te klikken op het menupictogram in uw webbrowser en "Geschiedenis" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Dus, kan iemand mijn geschiedenis zien? Aangenomen dat u verwijst naar uw internet browsegeschiedenis, is het antwoord misschien. Het hangt ervan af hoe u het internet opgaat en wie toegang heeft tot uw apparaat. Als u een openbare computer gebruikt, is uw surfgeschiedenis waarschijnlijk zichtbaar voor iedereen die die computer na u gebruikt. Als u een gedeeld apparaat gebruikt, kan uw surfgeschiedenis zichtbaar zijn voor anderen die dat apparaat gebruiken. Als u een privé-apparaat gebruikt, is uw surfgeschiedenis mogelijk alleen voor u zichtbaar, afhankelijk van uw browserinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.
Daarvan, hoe wis ik mijn geschiedenis op samsung? Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:
  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.

Dus, hoe kan ik zien welke websites zijn bezocht?

Zoek in de browser Chrome als volgt een eerder bezochte website op:

  • Open de browser Chrome.
  • Klik rechtsboven op de knop met drie puntjes.
  • Klik op Geschiedenis > Geschiedenis.
  • Het overzicht van alle webpagina's die zijn bezocht in deze browser opent.
Trouwens, wat gebeurt er als je browser gegevens wist? Als je gegevens in je browser wist, gebeurt er het volgende:
- Alle cookies worden verwijderd. Dit betekent dat alle websites die je bezoekt, je opnieuw zullen moeten identificeren.
- Alle browsegeschiedenis wordt verwijderd. Dit betekent dat websites die je hebt bezocht niet langer weten welke pagina's je hebt bekeken en welke zoekopdrachten je hebt uitgevoerd.
- Alle autocomplete-gegevens worden verwijderd. Dit betekent dat de browser niet langer automatisch zoektermen of website-adressen zal aanvullen wanneer je begint met typen.
- Alle formuliergegevens worden verwijderd. Dit betekent dat de browser niet langer weet welke gegevens je hebt ingevuld in online formulieren.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je zoekwoorden?

Als je wilt weten hoe je keywords kunt verwijderen, kun je het volgende doen:
1. Ga naar het tabblad 'Keywords' in het hoofdmenu.
2. Klik op het keyword dat je wilt verwijderen.
3. Klik op de knop 'Verwijderen' onderaan het scherm.

Door Coumas Sivay

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je geschiedenis op iPhone? :: Waar vind ik de geschiedenis van Google?
Handige links