Huis > W > Waar Vind Je Geschiedenis Op Iphone?

Waar vind je geschiedenis op iPhone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bookmarks-knop. Kies het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik mijn browsergeschiedenis wissen?

Je geschiedenis wissen

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer.
  3. Tik op Browsegegevens wissen.
  4. Doe het volgende naast Periode:
  5. Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  6. Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  7. Tik op Gegevens wissen.
Dit in overweging nemend, wat is een materiaal blokkering? – Bepaalde functies binnen een webbrowser kunnen door een materiaalblokkering worden geweigerd. Denk hierbij aan knoppen of andere opties waarop wel geklikt kan worden maar verder niets doen. Bovenstaande functies zijn dus erg bepalend voor de functionaliteit van een webbrowser.

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Als u de browser Google Chrome gebruikt, kunt u uw geschiedenis vinden door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser te klikken en vervolgens "Geschiedenis" te selecteren. Als u een andere browser gebruikt, raadpleeg dan de bijbehorende documentatie. Hoe zie je geschiedenis Safari? Om de geschiedenis in Safari te bekijken, opent u de browser en klikt u op het tabblad Geschiedenis in de linkerbovenhoek. Er verschijnt dan een lijst met recent bezochte websites. Om een meer gedetailleerde geschiedenis te bekijken, klikt u op de optie Alle geschiedenis weergeven onderaan de lijst. Er wordt dan een nieuw venster geopend met een lijst van alle bezochte websites, gerangschikt op datum.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Kan iemand mijn geschiedenis zien? Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt.

Bovendien, hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
Wat zijn Materiaalblokkeringen in Safari? Materialenblokken in Safari zijn een nieuwe functie die is geïntroduceerd in iOS 12. Het doel van de functie is om webpagina's sneller te laden en te maken. Materialenblokken maken gebruik van een nieuwe technologie die "pre-connect" heet. Pre-connect stuurt een verbinding naar een server voordat een gebruiker een pagina opent. Dit betekent dat de pagina sneller kan worden geladen omdat de browser al weet waar de pagina is en hoe de pagina is opgebouwd.

Mensen vragen ook: waar zit het safari menu?

De Safari-menu bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm, naast de zoekbalk. Als je naar het menu wilt gaan, klik je op het icoontje met de drie horizontale strepen.

Door Leoine

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik bij de instellingen van Safari? :: Hoe geschiedenis wissen Windows 10?
Handige links