Huis > H > Heeft Iphone 12 Mini Goede Camera?

Heeft iPhone 12 mini goede camera?

Apple iPhone 12 Mini 128GB Wit

Korte samenvatting: Fijne telefoon, heel handzaam, goede camera maar overprijsd. Zelf heb ik 2 jaar een iPhone XR gehad en de verbetering tov iPhone XR is onvoldoende ten opzichte van de dure prijs vind ik.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe is de camera van de iPhone 12 mini?

Camera's van de iPhone 12 en iPhone 12 mini

Beide telefoons hebben dezelfde dubbele 12-megapixel camera's aan de achterkant zitten. Een groothoekcamera met een diafragma van ƒ/1.6 die veel licht op kan nemen, zodat je ook bij minder licht nog heldere en scherpe foto's kan maken.
Wat is beter iPhone 12 mini of iPhone 12? De iPhone 12 en iPhone 12 mini hebben precies hetzelfde scherm, alleen het formaat en (daardoor ook) de resolutie verschillen. De iPhone 12 heeft een groot schermformaat van 6.1 inch met een resolutie van 2532 x 1170 pixels. Het scherm van de iPhone 12 mini is voor een kleine telefoon met 5.4 inch verrassend groot.

Wat dit betreft, is de iphone 13 mini te klein?

De iPhone 13 mini is de kleinste iPhone in de line-up van Apple voor 2020. Hij heeft een display van 5,4 inch en is daarmee kleiner dan de iPhone 11 (6,1 inch) en de iPhone 12 (6,1 inch). De iPhone 13 mini is ook de lichtste iPhone, met een gewicht van 133 gram. Ondanks het kleine formaat heeft de iPhone 13 mini nog steeds veel mogelijkheden en specificaties. Hij beschikt over dezelfde A14 Bionic-chip als de iPhone 12 en 12 Pro, en ondersteunt ook 5G-connectiviteit. Het enige nadeel van de iPhone 13 mini is de batterijduur. Vanwege zijn kleine formaat heeft de iPhone 13 mini slechts een 2.227 mAh batterij, wat kleiner is dan de batterijen in de iPhone 11 (2.942 mAh) en de iPhone 12 (2.815 mAh). Dit in overweging nemend, is de iphone 12 mini het waard? De iPhone 12 mini is een geweldige telefoon als je op zoek bent naar een kleinere telefoon die nog steeds alle functies van de grotere iPhone 12-modellen heeft. Hij heeft een kleiner scherm en een kleinere behuizing, maar beschikt nog steeds over dezelfde functies als de andere iPhone 12-modellen, waaronder hetzelfde camerasysteem, dezelfde processor en dezelfde opslagmogelijkheden. Het is ook een geweldige telefoon als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, want het is de goedkoopste van de iPhone 12-modellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom geen iPhone 12 mini?

Het toestel heeft natuurlijk een kleiner scherm en smallere behuizing, waardoor ook de batterijcapaciteit erop achteruitgaat. Dat is vervelend, want van alle iPhone 12-telefoons trekt de mini qua accuduur overduidelijk aan het kortste eind. Dienovereenkomstig, wat zit er allemaal bij de iphone 12 mini? In de doos van de iPhone 12 zit naast het toestel ook een lighting naar USB-C-kabel en natuurlijk de handleiding en de gebruikelijke sticker. De verandering is niet alleen ingevoerd voor de 12, ook de andere toestellen krijgen qua verpakking een make-over. Ook de 11 zit bijvoorbeeld in een kleinere verpakking.

Welke iPhone maakt de beste foto's?

Op de vraag "Welke iPhone heeft de beste camera?" is de iPhone 12 Pro Max het antwoord. Dit toestel is voorzien van een geavanceerd triple camerasysteem (groothoek, ultragroothoek en telelens) met 5 keer optische zoom. Zo maak jij foto's en 4K-video's van de hoogste kwaliteit. Heeft iPhone 12 mini ook Face ID? Ja, iPhone 12 mini heeft ook Face ID.

Dienovereenkomstig, is iphone 12 pro beter dan iphone 12?

De iPhone 12 Pro is de meest krachtige en geavanceerde iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. Het toestel beschikt over een nieuwe A14 Bionic-chip, een OLED-display met een hogere resolutie en een verbeterde camera met nachtmodus. De iPhone 12 Pro is een uitstekende telefoon voor mensen die de allerbeste specificaties en features willen.

Door Elsy

Vergelijkbare artikelen

Is de iPhone 12 mini groter dan de iPhone 8? :: Hoe stel ik mijn witbalans in?
Handige links