Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Verbinding Met Chromecast?

Waarom krijg ik geen verbinding met Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, waar zit de reset knop op chromecast?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Waarom zie ik geen cast icoon? Dit probleem kun je voorkomen door even te wachten met het opstarten van de app op je telefoon of tablet totdat de Chromecast opgestart is. Dus eerst televisie even aanzetten, wachten totdat het Chromecast scherm verschijnt. Dan pas de app activeren. Het Chromecast icoontje zal dan waarschijnlijk wel verschijnen?

En nog een vraag, waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon mogelijk niet naar uw tv kan casten. Controleer eerst of uw telefoon en tv zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Zo ja, probeer dan uw telefoon en tv opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de casting-app op je telefoon te verwijderen en opnieuw te installeren. Ten slotte, als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat uw telefoon en tv niet compatibel zijn met elkaar. Hoe cast ik van telefoon naar tv? Er zijn een paar verschillende manieren om te casten van telefoon naar tv. De populairste manier is om een Chromecast te gebruiken. Om dit te doen, moet je de Chromecast-app op je telefoon downloaden en ervoor zorgen dat je telefoon en Chromecast met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden. Zodra je dat hebt gedaan, open je de app en tik je op het cast-pictogram. Selecteer vervolgens uw Chromecast in de lijst met apparaten en kies de inhoud die u wilt casten. Een andere manier om te casten van telefoon naar tv is door een HDMI-kabel te gebruiken. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op uw telefoon en het andere uiteinde op uw tv. Open vervolgens de inhoud die u wilt casten op uw telefoon en selecteer HDMI als uitvoer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verbind ik mijn tv met Chromecast?

Je Chromecast instellen:

  1. Chromecast verbinden; Sluit de hdmi-kabel van de Chromecast aan op de hdmi-poort van je tv.
  2. Juiste hdmi-ingang kiezen; Zet je televisie aan, en ga naar het kanaal voor de hdmi-poort waarop je de Chromecast hebt aangesloten.
  3. Open de Google Home-app;
  4. De Chromecast instellen;
  5. Bekijk de uitleg.
Dienovereenkomstig, hoe verbind ik chromecast met nieuwe wifi? Open je Google Home app en selecteer de Chromecast (bijvoorbeeld “Woonkamer tv”) waarvan je het wifi-netwerk wilt veranderen. Druk op het tandwiel-icoontje rechtsboven, en tik bij de wifi-instellingen “Netwerk vergeten” aan. Hierna kun je door de bovenstaande stappen te volgen een nieuw wifi-netwerk instellen.

Hoe verbind je Chromecast met nieuwe wifi?

Chromecast verbinden met wifi

  1. Sluit de Chromecast aan.
  2. Download en open de Google Home-app.
  3. Zorg dat je smartphone/tablet en Chromecast op hetzelfde netwerk zitten (BELANGRIJK)
  4. Druk op het plusteken (+) in de Google Home-app.
  5. Selecteer nu Apparaat instellen.
  6. Tik vervolgens op nieuw apparaat.
Vervolgens, waar zit het knopje van de chromecast? De chromecastknop bevindt zich onder de afspeelknop in de afspeelbalk van de video.

Hoe Chromecast resetten zonder wifi?

Volg deze stappen als je Chromecast wilt resetten zonder wifi:
1. Verbind je Chromecast met je tv.
2. Zorg ervoor dat je tv aan staat en je Chromecast ingeschakeld is.
3. Druk op de knop 'Menu' op je Chromecast-afstandsbediening.
4. Selecteer 'Instellingen'.
5. Selecteer 'Algemeen'.
6. Selecteer 'Resetten'.
7. Selecteer 'Fabrieksinstellingen'.
8. Selecteer 'Ja, resetten' om te bevestigen.

Door Nasya Staie

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Chromecast updaten? :: Waarom kan ik geen verbinding maken met Chromecast?
Handige links