Huis > K > Kan Niet Casten Naar Smart Tv?

Kan niet casten naar Smart TV?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe verbind ik mijn smartphone met mijn Smart TV?

Open de Google Home app (of installeer de app als je deze nog niet hebt). Druk op de knop 'toevoegen' en kies voor 'nieuwe apparaten instellen'. De app zal vervolgens een beschikbaar apparaat zoeken en verbinding maken om de configuratie te starten. Uiteindelijk zal er een code op je tv verschijnen. Daarvan, hoe kan ik casten naar mijn tv? Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv

  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.

Hoe verbind ik mijn telefoon met Chromecast?

Er zijn een paar verschillende manieren om je telefoon met Chromecast te verbinden. De meest gebruikelijke manier is om de Chromecast-app op je telefoon te gebruiken.
Open de Chromecast-app en tik op het apparaat dat u wilt gebruiken.
Tik op de knop in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen".
Tik onder "Verbonden apparaten" op de knop naast uw telefoon.
Als u een Android-telefoon gebruikt, moet u mogelijk op de knop rechtsboven tikken en "Casting inschakelen" selecteren.
U kunt uw telefoon ook met Chromecast verbinden via een compatibele app. Als u bijvoorbeeld de YouTube-app gebruikt, kunt u op de knop in de rechterbovenhoek tikken en "Cast" selecteren.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u uw telefoon ook met Chromecast verbinden via AirPlay. Veeg omhoog vanaf de onderkant van je scherm om Control Center te openen en tik op de knop "AirPlay". Selecteer je Chromecast in de lijst met apparaten. Hoe kan ik streamen naar Samsung tv? Om naar een Samsung TV te streamen, moet u een compatibel streamingapparaat gebruiken, zoals een Samsung Blu-ray speler, Samsung Home Theater System of een Samsung TV. Zodra u een compatibel apparaat hebt, kunt u de Samsung TV als streamingbestemming gebruiken door deze op internet aan te sluiten en in uw streaminginstellingen als uitvoerapparaat te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet streamen met tv?

Controleer of uw apparaat en de tv verbonden zijn met hetzelfde thuisnetwerk. Controleer ook of de tijd op uw apparaat en de tv correct is ingesteld. Als de tv verbonden is met een netwerk: Druk op de knop HOME op de afstandsbediening. Trouwens, waarom kan ik niet naar mijn tv streamen? Stappen voor probleemoplossing

  • Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat, wacht een paar seconden en sluit deze weer aan.
  • Wacht een paar minuten.
  • Check of je je apparaat nu ziet in de lijst met apparaten waarnaar je kunt casten.

Waarom kan ik niet casten naar Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken. Men kan zich ook afvragen: hoe kijk je via telefoon op tv? Als je tv wilt kijken via je telefoon, heb je een aantal opties. Allereerst kun je een app downloaden die je toestaat tv te kijken, zoals bijvoorbeeld de NPO Start app. Ten tweede kun je een tv-streamingdienst gebruiken, zoals bijvoorbeeld Netflix of Hulu. Als je een tv-streamingdienst gebruikt, heb je een internetverbinding nodig.

Hoe kun je het beeld van je telefoon afspelen op je tv?

Om je telefoonbeeld op je tv te kunnen afspelen, heb je een aantal opties. Allereerst kun je een HDMI-kabel gebruiken om je telefoon rechtstreeks aan je tv te koppelen. Als je tv geen HDMI-ingang heeft, kun je een MHL- of SlimPort-adapter gebruiken. Deze adapters gebruiken de micro-USB-aansluiting van je telefoon om een ​​beeld- en / of audiosignaal naar je tv te sturen.

Door Abbotson Richo

Vergelijkbare artikelen

Kan ik via mijn telefoon tv kijken? :: Waarom kan ik niet casten naar Samsung tv?
Handige links