Huis > W > Wat Is Een Gearchiveerde Chat?

Wat is een gearchiveerde chat?

WhatsApp-gesprek archiveren (Android)

Tik in WhatsApp op het tabblad Chats. Tik op het betreffende gesprek in en houd het even ingedrukt. Tik bovenaan op het icoon 'Chat archiveren'. Dat is het icoon van een map met een pijl naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen WhatsApp en chat?

Er is een app op een telefoon. Voor het versturen van korte berichten op de telefoon is meestal een vriend of familielid nodig. Het wordt gedaan op een computer, laptop of tablet, en dan gaat het naar een internet website. Op die website communiceer je met een andere persoon.

Kunnen gearchiveerde chats berichten sturen?

Wat gebeurt er wanneer je in een geactiveerd gesprek een nieuw bericht krijgt? Jij kan een chat wel gearchiveerd hebben, je kunt nog steeds nieuwe berichten krijgen in dit gesprek. Voorheen werd het gearchiveerde bericht dan automatisch teruggeplaatst in je gewone chatoverzicht. Hoe Dearchiveer je een chat op WhatsApp? Een chat of groep dearchiveren

  1. Tik op Gearchiveerde chats en veeg naar links op de chat of groep die je wilt dearchiveren.
  2. Tik op Dearchiveer.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik in mijn archief?

Er zijn een paar verschillende manieren om in uw archieven te komen. Eén manier is om naar de File Manager in uw cPanel te gaan. Eens je in de File Manager bent, wil je klikken op de "Public_html" map. Nadat u op de map "Public_html" hebt geklikt, ziet u een lijst met alle bestanden en mappen van uw website. Als u naar beneden scrolt, ziet u een map genaamd "wp-content". Klik op de map "wp-content" en vervolgens op de map "uploads". In de map "uploads" ziet u alle bestanden en mappen die naar uw website zijn geüpload. Als u een specifiek bestand wilt bekijken, kunt u erop klikken en vervolgens op de knop "View" (Bekijken) klikken.
Een andere manier om in uw archieven te komen is met behulp van een FTP-client. U moet verbinding maken met uw website met een FTP client en dan navigeren naar de "wp-content" map. Zodra u in de "wp-content" map bent, zult u op de "uploads" map willen klikken. In de map "uploads" ziet u alle bestanden en mappen die zijn geüpload naar uw website. Als u een specifiek bestand wilt downloaden, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en vervolgens de optie "Downloaden" selecteren. Men kan zich ook afvragen: kun je je whatsapp geschiedenis terughalen? WhatsApp slaat al je berichten op je apparaat op, dus als je een bericht verwijdert, is het voorgoed verdwenen. Je kunt je WhatsApp-chatgeschiedenis echter exporteren als een PDF- of tekstbestand en op je computer opslaan.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn gearchiveerde fotos op insta?

Ga naar je account om de vorige berichten te bekijken. Er zijn drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek. U kunt het archief kiezen. Je krijgt dan een overzicht van je archieven te zien.

Dienovereenkomstig, hoe haal je whatsapp uit archief?

Verwijder de gearchiveerde box vanaf de bovenkant van WhatsApp

  1. Open WhatsApp op je Android-apparaat.
  2. Als u op zoek bent naar het verwijderen van het archiefvak, wat betekent dat u al een chat hebt gearchiveerd.
  3. Nu worden al uw gearchiveerde chats geopend op het volgende scherm.
Waarom is het belangrijk om te archiveren? Als je archiveert bewaar je een document in een archief, deze documenten kun je uitgeprint in mappen bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds meer dat er online wordt gearchiveerd. Zodra je data hebt gearchiveerd kun je deze data beheren zodat je het later voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Men kan zich ook afvragen: waarom staat gearchiveerd bovenaan whatsapp?

WhatsApp Gearchiveerd

Bovenin beeld is de snelkoppeling 'Gearchiveerd' te zien. De functie is beschikbaar gekomen middels een server-side update. De gearchiveerde berichten zelf zijn niet nieuw in WhatsApp. Sinds 2014 is het in WhatsApp mogelijk om een chat met iemand te verbergen uit de chatlijst.
Waarom staan gearchiveerde chats bovenaan? De meeste chatprogramma's sorteren gearchiveerde chats bovenaan de lijst omdat het gemakkelijker is om ze te vinden. Als je een chatprogramma gebruikt waarmee je veel chats hebt, dan is het handig om ze te kunnen filteren. Gearchiveerde chats zijn een manier om chats te filteren die je niet meer wilt zien of die je niet belangrijk vindt.

Waar blijven gearchiveerde chats?

Archived chats zijn opgeslagen in de cloud en kunnen worden opgevraagd door op de chat te tikken en naar links te swipen.

Door Kaz

Vergelijkbare artikelen

Kun je een WhatsApp groep tijdelijk uitzetten? :: Hoe zet je Instagram in het zwart?
Handige links