Huis > K > Kun Je Chromecast Gebruiken Met Iphone?

Kun je Chromecast gebruiken met iPhone?

Google's Chromecast is ook geschikt voor iPhone- en iPad-gebruikers. In dit overzicht lees je wat je zoal met de Chromecast kunt doen, welke apps geschikt zijn en wat de verschillen zijn met de Apple TV. Is de Chromecast een aanrader als je video's naar je tv wilt streamen en hoe werkt het dan?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, kan je op elke smart tv casten?

Je scherm casten vanaf je Android-apparaat. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast. Scherm casten. Hoe kun je zien of je een Smart TV hebt? Hoe herken je of je een smart-tv hebt? Simpel. Als deze een uitgebreid instellingsmenu heeft, je 'm kunt verbinden met internet en als de tv een app store heeft. Dat maakt een televisie namelijk slim en zo kun je het apparaat naar je voorkeuren aanpassen.

Dit in overweging nemend, kun je met een smart tv via internet tv kijken?

Ja, u kunt tv kijken via internet met een smart-tv. De meeste smart-tv's hebben ingebouwde Wi-Fi waarmee u verbinding kunt maken met uw thuisnetwerk en toegang kunt krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Als uw smart-tv geen Wi-Fi heeft, kunt u deze met een Ethernet-kabel op uw router aansluiten. Daarvan, kan geen verbinding maken met ingebouwde chromecast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u mogelijk geen verbinding kunt maken met uw ingebouwde Chromecast. Controleer eerst of uw Chromecast is ingeschakeld en verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw mobiele apparaat of computer. Probeer vervolgens het Chromecast-apparaat en uw mobiele apparaat of computer opnieuw op te starten. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw Chromecast te resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan op elke tv een Chromecast?

De Chromecast en Chromecast Ultra werken op iedere tv of monitor met een hdmi-aansluiting. Heeft mijn Samsung tv een ingebouwde Chromecast? Je kunt dat eenvoudig gemakkelijk controleren door op de achterkant van de tv te zoeken naar deze poort. Je kunt deze poort herkennen aan de langwerpige vorm, vaak voorzien van het bijschrift HDMI. Vrijwel iedere Samsung tv van na 2010 is uitgevoerd met deze ingang en kan zo dus beschikken over een Chromecast.

Welke tv ondersteunen Chromecast?

Alle Chromecast-apparaten vereisen een tv met High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) 1.3 of hoger ingebouwd. HDCP 2.2 is vereist om 4K-content te ondersteunen. Je kunt ook vragen kan je streamen zonder internet? In sommige gevallen, ja. Als je een apparaat hebt dat al een internetverbinding heeft opgesteld, zoals een smartphone of tablet, dan kun je mogelijk streams afspelen zonder opnieuw te verbinden met het internet. Dit hangt echter af van het apparaat en de manier waarop het is geconfigureerd.

Je kunt ook vragen heb je internet nodig voor airplay?

Ja, je hebt een internetverbinding nodig voor AirPlay. AirPlay maakt gebruik van Wi-Fi om verbinding te maken met andere apparaten, dus zonder internet zal het niet werken.

Door Pharaoh Causley

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je Chromecast aan op je tv? :: Hoe werkt Chromecast zonder wifi?
Handige links