Huis > W > Waarom Kan Mijn Chromecast Niet Verbinden Met Wifi?

Waarom kan mijn Chromecast niet verbinden met wifi?

Zorg dat de nieuwste software op je router draait. Reset je Chromecast door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten voordat je de stroomkabel weer aansluit. Reset je modem of router door de instructies van de fabrikant van je apparaat te volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe verbind ik mijn telefoon met Chromecast?

Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.
Hoe verander ik de wifi van mijn Chromecast? Open je Google Home app en selecteer de Chromecast (bijvoorbeeld “Woonkamer tv”) waarvan je het wifi-netwerk wilt veranderen. Druk op het tandwiel-icoontje rechtsboven, en tik bij de wifi-instellingen “Netwerk vergeten” aan. Hierna kun je door de bovenstaande stappen te volgen een nieuw wifi-netwerk instellen.

En nog een vraag, kan je chromecast verbinden met hotspot?

Ja, u kunt uw Chromecast verbinden met een hotspot. Heb je internet nodig voor een Chromecast? Een Chromecast heeft een internetverbinding nodig om media van online bronnen zoals Netflix, Hulu en YouTube te kunnen streamen. Zonder verbinding kan het apparaat geen inhoud laden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik niet casten naar Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken. Dienovereenkomstig, waar zit de reset knop op chromecast? Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.

Waarom kan ik niet meer casten naar tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast? Om je iPhone te verbinden met Chromecast heb je nodig:
-Een iPhone met iOS 12.2 of hoger
-Een Chromecast-apparaat dat is aangesloten op je tv
-Een wifi-verbinding
Volg deze stappen om je iPhone te verbinden met Chromecast:
1. Open de Chromecast-app op je iPhone.
2. Tik op het tabblad Apparaten in de app.
3. Selecteer je Chromecast-apparaat in de lijst met apparaten.
4. Tik op Verbinden om je iPhone te verbinden met je Chromecast.

Hoe play4 casten?

Om een scherm op een tv te casten met een Play4, zet je de tv aan en zorg ervoor dat deze geconfigureerd is om te casten. Vervolgens start je de Play4 en ga je naar het scherm met de video die je wilt casten. Tik vervolgens op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens de tv waarop je de video wilt weergeven en de Play4 zal de video automatisch casten.

Door Fisch Mondloch

Vergelijkbare artikelen

Hoe cast ik van iPhone naar tv? :: Hoe sluit je Chromecast aan op je tv?
Handige links