Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Communiceren Met Mijn Chromecast?

Waarom kan ik niet communiceren met mijn Chromecast?

Controleer of u het juiste wachtwoord gebruikt. Geef het wachtwoord opnieuw op. Als u de installatie uitvoert vanaf een ondersteund iOS- of Android-apparaat, gebruikt u de nieuwste versie van de Google Home-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe verander ik netwerk chromecast?

Open je Google Home app en selecteer de Chromecast (bijvoorbeeld “Woonkamer tv”) waarvan je het wifi-netwerk wilt veranderen. Druk op het tandwiel-icoontje rechtsboven, en tik bij de wifi-instellingen “Netwerk vergeten” aan. Hierna kun je door de bovenstaande stappen te volgen een nieuw wifi-netwerk instellen. Hoe weet je of je Chromecast kapot is? 2.Via het Chromecastapoaraat

  1. Je houdt gedurende 25 seconden de knop op de Chromecast ingedrukt.
  2. Op het moment dat het led-lampje op de Chromecast gaat knipperen en het tv-scherm zwart wordt, is dat het teken dat de fabrieksinstellingen worden hersteld.

Trouwens, hoe maak ik contact met chromecast?

Om verbinding te maken met Chromecast, moet u een Chromecast-apparaat instellen en aansluiten op uw tv. Open vervolgens de Google Home-app op uw mobiele apparaat en tik op de knop Apparaten in de rechterbovenhoek. Tik in het menu Apparaten op het Chromecast-apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Zodra uw Chromecast is ingesteld en verbonden met uw tv, kunt u beginnen met het casten van inhoud vanaf uw mobiele apparaat. Is mogelijk ingesteld maar we kunnen niet met het apparaat communiceren vanaf je iPhone? Hier zijn een paar mogelijke redenen voor:
1. Het apparaat kan uitgeschakeld of buiten bereik zijn.
2. Het apparaat is misschien niet compatibel met uw iPhone.
3. Er is mogelijk een probleem met de verbinding tussen uw iPhone en het toestel.
4. 4. De instellingen op het toestel zijn mogelijk niet correct geconfigureerd.
5. Er kan een probleem zijn met de software op het toestel.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, kan geen verbinding maken met het netwerk?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost. Dienovereenkomstig, welke wifi gebruikt mijn chromecast? Andere oplossing is het gebruik van de Chromecast app op je smartphone of tablet. Kies via 'apparaten' de Chromecast die je wilt aanpassen. Je krijgt dan een overzicht van alle instellingen, waaronder het WIFI netwerk waarmee de Chromecast verbonden is.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet meer casten?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Dienovereenkomstig, hoe start je een chromecast opnieuw op? Om een chromecast te herstarten, dien je de volgende stappen te volgen:
1. Sluit de chromecast aan op de tv.
2. Zorg ervoor dat de tv aan staat.
3. Druk op de knop "Menu" op de afstandsbediening van de tv.
4. Selecteer "Instellingen".
5. Selecteer "Algemeen".
6. Selecteer "Systeem herstarten".
7. Selecteer "Systeem herstarten".
De chromecast zal nu opnieuw opstarten.

Dus, hoe kan ik casten stoppen?

Om het casten te stoppen, moet je eerst de bron van de casting stoppen. Als je de bron niet kunt stoppen, kun je proberen de cast te verbreken door de verbinding tussen de bron en het apparaat te verbreken. Soms is het ook mogelijk om de cast door de bron uit te schakelen.

Door Lombardi Cestaric

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je je Chromecast met wifi? :: Hoe Chromecast resetten zonder wifi?
Handige links