Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Casten?

Waarom kan ik niet meer casten?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan je niet alles casten?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Waarom kan ik soms niet casten? Hier volgen enkele stappen om het probleem te verhelpen: Zorg ervoor dat de Chrome-browser up-to-date is. Zorg ervoor dat uw laptop/computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast-apparaat. Het Cast-icoon bevindt zich in het overloopgebied.

Waar zit het knopje van de Chromecast?

De knop op de Chromecast bevindt zich aan de rechterkant van het apparaat. Het is een kleine, ronde knop die is verzonken in de behuizing van de Chromecast. Wat dit betreft, hoe chromecast resetten zonder wifi? Als u uw Chromecast-apparaat moet resetten en u hebt geen toegang tot het Wi-Fi-netwerk waarmee het is verbonden, kunt u een resetknop op het apparaat gebruiken. Zo reset u uw apparaat:
1. Haal de stroomkabel uit uw Chromecast-apparaat.
2. Houd de knop aan de zijkant van het Chromecast-apparaat minstens 25 seconden ingedrukt.
3. Sluit de stroomkabel weer aan op uw Chromecast-apparaat.
4. Wanneer u het continu gekleurde lampje op uw Chromecast-apparaat ziet, is uw apparaat gereset en klaar om opnieuw in te stellen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, hoe kan ik mijn chromecast updaten?

Stappen om Chromecast bij te werken

  1. Verbind de Chromecast en smartphone met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Open de Google Home-app en zoek de Chromecast die u wilt updaten.
  3. Klik op de 3 puntjes tegenover de naam van de Chromecast.
  4. Klik op 'Instellingen'.
  5. Klik op 'Opnieuw opstarten'.
Dus, hoe kan ik casten naar tv? Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv
  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.

Hoe kun je streamen naar tv?

Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.
Wat heb je nodig om te casten? Om te kunnen casten, heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste heb je een apparaat met casting-functionaliteit nodig, zoals een smart-tv, een streamingstick of -dongle of een casting-enabled soundbar of receiver. Vervolgens heb je een app nodig die ook casting ondersteunt. Sommige apps, zoals YouTube en Netflix, hebben deze functionaliteit ingebouwd. Andere apps, zoals BBC iPlayer of All 4, hebben een aparte casting-optie die je moet selecteren.

Kan je Chromecast gebruiken met 4G?

Ja, je kunt Chromecast met 4G gebruiken. Chromecast werkt met zowel wifi- als mobiele dataverbindingen. Als je Chromecast met een mobiele dataverbinding wilt gebruiken, heb je een mobiele Hotspot nodig.

Door Serafine

Vergelijkbare artikelen

Kan geen beschikbare netwerken vinden? :: Kan een Chromecast ook zonder wifi?
Handige links