Huis > W > Waarom Gaat Mijn Laptop Op Vergrendelen?

Waarom gaat mijn laptop op vergrendelen?

Als een gebruiker zich heeft aangemeld en afgemeld, is het mogelijk dat u zich niet kunt aanmelden bij de computer (lokaal of bij het domein). Het volgende bericht kan dan worden weergegeven: Deze computer is in gebruik en is vergrendeld. Alleen domein\gebruikersnaam of een beheerder kan deze computer ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, welke hardware onderdelen zijn er om een analyse te doen van een pc met defecte onderdelen?

Je computer testen op hardwareproblemen

  • De werking van je werkgeheugen (RAM) testen.
  • Je harde schijf controleren.
  • HDD analyseren met externe software. HHD Health.
  • SSD testen met externe software. SSD Z.
  • Processor (CPU) testen. Hot CPU Tester Pro.
  • Moederbord testen. Motherboard Monitor.
  • De Grafische Kaart testen.
  • Een overhitte pc.
Dit in overweging nemend, welke f toets voor veilige modus? Vanaf het scherm Geavanceerde opstartopties kunt u Windows starten in geavanceerde modi voor probleemoplossing. U kunt het menu openen door uw computer in te schakelen en de toets F8 ingedrukt te houden voordat Windows wordt gestart.

Vervolgens, hoe kan ik de veilige modus uitschakelen?

Er zijn een paar manieren om de veilige modus uit te schakelen:
1. Start op in het BIOS en verander de opstartvolgorde zodat de computer eerst vanaf de harde schijf opstart, in plaats van vanaf de schijf voor de veilige modus.
2. Als u een Microsoft Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u de veilige modus uitschakelen door het Windows-register te bewerken.
3. Als u een Linux-besturingssysteem gebruikt, kunt u de veilige modus uitschakelen door het configuratiebestand van de Grub-opstartlader te bewerken.
4. Ten slotte kunt u de computer gewoon opnieuw opstarten en op de F8-toets drukken wanneer het opstartmenu verschijnt. Dit geeft u de optie om op te starten in de veilige modus of in het gewone besturingssysteem. Dienovereenkomstig, kan niet opstarten in veilige modus? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Een mogelijkheid is dat het BIOS van de computer niet is ingesteld om standaard in de veilige modus op te starten. Om dit te controleren, herstart u de computer en gaat u naar het BIOS setup menu. Zoek naar een optie die zegt "Opstarten in veilige modus" of iets dergelijks. Als deze optie beschikbaar is, schakel hem dan in en sla uw wijzigingen op. Als de optie niet beschikbaar is, of als het inschakelen ervan het probleem niet verhelpt, probeer dan de volgende stappen voor probleemoplossing:
Controleer of de veilige modus is ingeschakeld in de opstartlader van Windows. Open hiervoor de Opdrachtprompt en typ "bcdedit /enum". Dit toont alle beschikbare opstartopties. Een van de opties zou "safeboot:minimal" of iets dergelijks moeten zeggen. Als deze optie niet aanwezig is, dan is de veilige modus niet ingeschakeld in de bootloader.
-Als de veilige modus is ingeschakeld in de bootloader, probeer dan de computer opnieuw op te starten en selecteer de optie "veilige modus" in het bootmenu. Als de computer nog steeds niet in veilige modus opstart, probeer dan de optie "Laatste bekende goede configuratie" in het opstartmenu.
Als geen van de bovenstaande stappen werkt, is er waarschijnlijk een probleem met de harde schijf of de bootsector van de computer. In dit geval is de enige manier om het probleem op te lossen het uitvoeren van een schone installatie van het besturingssysteem.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang duurt een opstartherstel?

schrijffouten worden hersteld. dit kan langer dan een uur duren. Hoe lang kan een systeemherstel duren? Laat de computer rustig zijn gang gaan en onderbreek hem niet, Gemiddeld duurt systeemherstel ongeveer 10 minuten. Dit kan korter maar ook langer zijn. De computer zal uit zich zelf weer opstarten en een melding geven over het resultaat van het systeemherstel.

Hoe Windows 7 herstellen?

Klik op Start ( ), Alle programma's, Bureau-accessoires, Systeemwerkset, en vervolgens op Systeemherstel. Het venster Systeembestanden en systeeminstellingen herstellen verschijnt nu. Selecteer Een ander herstelpunt selecteren en klik op Volgende. Wat kun je doen met opdrachtprompt? Met de opdrachtprompt kunt u verschillende taken uitvoeren, zoals het bekijken van uw computer's configuratie, het wijzigen van bestandseigenschappen of het uitvoeren van een opdracht voor een andere toepassing.

Hoe kan ik mijn pc opnieuw installeren?

"How can I reinstall my pc?"
Er zijn een aantal manieren waarop je je pc kunt opnieuw installeren. Als je pc een herstelpartitie heeft, kun je deze gebruiken om je pc opnieuw te installeren. Als je pc geen herstelpartitie heeft, kun je een installatie-cd of -dvd gebruiken om je pc opnieuw te installeren.

Door Clercq Pizana

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik het opstarten van Windows 10 versnellen? :: Hoe krijg ik weer beeld op mijn laptop?
Handige links