Huis > W > Waar Vind Ik Concepten In Outlook?

Waar vind ik concepten in Outlook?

Een conceptbericht openen dat u nooit hebt verzonden

Klik in het mappenvenster op de map Concepten en dubbelklik vervolgens op het bericht. Als u een concept wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op een bericht in de conceptmap en selecteert u Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom blijft mail in concept staan?

Is inderdaad een bug (of zoals Microsoft het liever zou omschrijven: "undocumented feature") in Mail. Het gebeurt wanneer Mail een bericht dat je aan het schrijven bent automatisch als concept opslaat op een server en je deze mail verstuurd op het moment dat Mail deze nog als concept aan het bewaren is. Wat is bericht opgeslagen als concept? Een bericht bewaren maar (nog) niet versturen: Als je een bericht opstelt en het later wilt voltooien, tik je op 'Annuleer' en tik je vervolgens op 'Bewaar concept'. Een bewaard concept voltooien: Houd je vinger op 'Nieuw'.

Hoe stuur je een concept door?

Om een concept door te sturen, moet u eerst het conceptbericht openen. Klik vervolgens op de knop "Doorsturen" in de bovenste werkbalk. Er wordt een nieuw berichtvenster geopend met het ontwerpbericht erin gekopieerd. Van hieruit kunt u extra tekst of ontvangers toevoegen voordat u het bericht verstuurt. Dus, hoe verwijder ik een concept? Een klad verwijderen gaat in twee stappen. Eerst moet je het ontwerp dat je wilt verwijderen openen. Klik daarvoor op de link "Concepten" in de linker zijbalk. Er wordt dan een pagina geopend met een lijst van al je concepten. Zoek het ontwerp dat je wilt verwijderen en klik op de titel.
Zodra het ontwerp geopend is, zie je rechtsboven een knop Verwijderen. Klik op deze knop om het ontwerp te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: wat is de betekenis van concept?

Het woord concept heeft vele betekenissen, zoals plan, ontwerp, voorlopige formulering/idee en ruwe schets. Doordat het woord concept meerdere betekenissen heeft is het van belang om het woord in de juiste context te plaatsen. Bovendien, hoe een mail opslaan als concept? Een concept van een bericht opslaan dat u later wilt voltooien. U kunt ervoor zorgen dat u op elk moment een concept kunt opslaan door te klikken op de knop Opslaan op de menubalk in de linkerbovenhoek van het e-mailbericht of door te klikken op bestand > Opslaan.

Wat dit betreft, hoe maak je een standaard mail in outlook?

Een e-mailberichtsjabloon maken

  1. Klik in het menu Start op Nieuwe e-mail.
  2. Voer de gewenste inhoud in het hoofdtekstgedeelte in.
  3. Klik in het berichtvenster op Bestand > Opslaan als.
  4. Klik in het dialoogvenster Opslaan als in de lijst Opslaan als op Outlook-sjabloon.
Waar vind ik de prullenbak in Gmail? In Gmail, klik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Vervolgens selecteer je 'Instellingen'. Onder 'Keuze van labelweergave' zie je 'Geschiedenis'. Links ernaast zie je 'Prullenbak'. Als je hierop klikt, kom je in je prullenbak.

En nog een vraag, hoe vind ik opgeslagen berichten terug?

Als je een bericht hebt opgeslagen, kun je het vinden door naar het tabblad Chats te gaan en vervolgens naar het tabblad Saved Messages (opgeslagen berichten) te scrollen.

Door Tymothy Spickler

Vergelijkbare artikelen

Wat is een concept SMS? :: Waar kan ik mijn concepten vinden?
Handige links