Huis > W > Wat Betekent Naam In Excel?

Wat betekent naam in Excel?

betekent dat er iets in de syntaxis moet worden gecorrigeerd. Los de fout op als u deze melding in de formule tegenkomt. Gebruik geen foutverwerkende functies, zoals IFERROR, om de fout te maskeren. Gebruik de wizard Formule in Excel om typfouten in formulenamen te voorkomen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, is niet gelijk aan in excel?

Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen. Kan niet meer slepen in Excel? U kunt deze optie zo nodig in- of uitschakelen door het volgende te doen:

  • Klik op Bestand > Opties.
  • Schakel in de categorie Geavanceerd onder Bewerkingsoptieshet selectievakje Vulgreep en cel slepen en neerzetten inschakelen in of uit.

Dus, hoe gebruik je de als functie in excel?

De functie as wordt gebruikt om een waarde te converteren van het ene gegevenstype naar het andere. U kunt de functie as bijvoorbeeld gebruiken om een tekstwaarde om te zetten in een getalwaarde. Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? Er zijn twee manieren om Gegevensvalidatie in Excel te vinden. De eerste manier is om naar het tabblad Gegevens te gaan en te klikken op Gegevensvalidatie. De tweede manier is om naar het tabblad Formules te gaan en te klikken op Gegevensvalidatie.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken?

Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4). Waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet? Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003.

Hoe schrijf je tweeduizend?

Een aantal voorbeelden van hele getallen (hoofdtelwoorden) in letters: 108: honderdacht. 678: zeshonderdachtenzeventig. 2022: tweeduizend tweeëntwintig. Hoe schrijf je 11 miljoen? 11 miljoen wordt geschreven als 11.000.000.

Bovendien, hoe schrijf je 2021 voluit?

In het Nederlandse taalgebied wordt 2021 geschreven als "tweeduizend eenentwintig".

Door Zohara

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een JPG document? :: Hoe getal omzetten naar tekst?
Handige links