Huis > W > Waar Staat Cas Voor Wiskunde?

Waar staat CAS voor wiskunde?

Een computeralgebrasysteem (CAS) is een computerprogramma dat symbolische wiskunde kan uitvoeren. Met computeralgebrasystemen zijn (symbolische) berekeningen in verschillende deelgebieden van de wiskunde mogelijk, bijvoorbeeld in de analyse en de lineaire algebra.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe kan je een zijde berekenen?

Met behulp van de stelling van Pythagoras kan je de lengte van een zijde in een rechthoekige driehoek berekenen. Deze stelling, a2 + b2 = c2, is één van de bekendste stellingen in de wiskunde. Wat is de sinus van 30 graden? Dit betekent dat sin(30°) = 1/2. In dit geval staan de hoeken in graden, maar je gebruikt ook vaak radialen.

Wat is de sinus van 1?

De sinus van 1 is 0,8414709848078965. Mensen vragen ook: hoe kan je een hoek berekenen zonder geodriehoek? Er zijn een paar manieren om een hoek te berekenen zonder geodriehoek:
1) Gebruik de wet van cosinussen: als je de lengtes van twee zijden van een driehoek kent, kun je de wet van cosinussen gebruiken om de hoek tussen hen te vinden.
2) Gebruik de wet van sinussen: als je de lengte van twee zijden van een driehoek en de hoek ertussen kent, kun je de wet van sinussen gebruiken om de derde zijde te vinden.
3) Een gradenboog gebruiken: als je een lijnstuk tussen twee punten kunt tekenen, kun je de hoek tussen die twee punten meten met een gradenboog.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe werkt de sinus regel?

De sinusregel is een stelling uit de goniometrie die stelt dat in een driehoek de verhouding tussen de lengte van een zijde en de sinus van de overstaande hoek voor elk van de hoeken gelijk is aan het dubbele van de straal r van de omgeschreven cirkel. Dit in overweging nemend, hoe bereken je de amplitude uit? Vuistregels

  1. Periode = de kortste tijd totdat de grafiek (het verschijnsel) zich weer begint te herhalen.
  2. Evenwichtsstand=Hoogste waarde + Laagste waarde2.
  3. Amplitude = Hoogste waarde - Evenwichtsstand.

En nog een vraag, wat is een sinusoide biologie?

sinusoide. Een met bloed gevulde ruimte in een orgaan, bijv. in de lever. Wat is een periodiek wiskunde? Een periodieke functie is een functie die herhaaldelijk dezelfde waarde teruggeeft na elke vastgestelde tijdinterval. De periode is het kleinste tijdinterval waarin de functie dezelfde waarde kan teruggeven.

Wat is Sinushoofdpijn?

Een sinus headache is een aandoening waarbij de patiënt pijn heeft in de sinussen, of het gebied rond de neus en ogen. De pijn is vaak erger 's ochtends of wanneer de patiënt voorover buigt. Sinus headaches worden veroorzaakt door een infectie van de sinussen, meestal veroorzaakt door een virus. Soms worden ze ook veroorzaakt door allergieën of verkoudheid.

Door Applegate Urmeneta

Vergelijkbare artikelen

Kan ik coördinaten invoeren op Google Maps? :: Hoe bereken je tangens sinus en cosinus?
Handige links