Huis > H > Hoe Sorteren Je Van Hoog Naar Laag In Excel?

Hoe Sorteren je van hoog naar laag in Excel?

De tabel sorteren

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Sorteren en filteren. Of. selecteer Gegevens sorteren> sorteren.
  3. Selecteer een optie: Sorteren van laag naar hoog: hiermee sorteert u de kolom in oplopende volgorde. Sorteren van hoog naar laag: hiermee sorteert u de kolom in aflopende volgorde.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Je kunt ook vragen hoe maak je een absolute celverwijzing?

Als u de oorspronkelijke celverwijzing wilt behouden wanneer u de formule kopieert, vergrendelt u deze door een dollarteken ($) te typen vóór de cel- en kolomverwijzingen. Wanneer u bijvoorbeeld de formule =$A$2+$B$2 kopieert van C2 naar D2, blijft de formule precies hetzelfde. Dit is een absolute verwijzing. Dit in overweging nemend, hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? Weergaveopties voor dit werkblad

Formules in cellen weergeven in plaats van de berekende resultaten Geeft de formules weer in cellen in plaats van de waarden die de formules produceren. Pagina-einden weergeven Geeft pagina-einden weer die automatisch zijn ingesteld door Excel.

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is om de functie CONCATENATE te gebruiken. Deze functie neemt twee of meer cellen en combineert ze tot één cel. Een andere manier is het gebruik van de & operator. Deze operator neemt ook twee of meer cellen en combineert ze tot één cel. Hoe schrijf je 2021 voluit? Het jaar 2021 kan voluit geschreven worden als "tweeduizend eenentwintig".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe schrijf je telwoorden?

Als je getallen in letters schrijft, heet dat een telwoord. Telwoorden schrijf je zo veel mogelijk aan elkaar. Maar na duizend komt een spatie, en de getallen miljoen, miljard, biljoen, biljard enzovoort, schrijf je altijd als aparte woorden. Je kunt ook vragen hoe schrijf je leeftijden voluit? De basisregel van getallen onder de twintig en ronde getallen uitschrijven, geldt in enkele gevallen niet:

  • Als in dezelfde zin of alinea ook getallen als cijfers worden weergegeven.
  • Als het gaat om exacte waarden en symbolen, zoals maten, temperaturen, jaartallen en eurotekens.
  • Bij leeftijden.

Bovendien, is datums fout?

Voor de aanduidingen van dag-maand-jaar kunt u zowel datums als data gebruiken. In de betekenis 'gegevens' is echter alleen data juist; het woord data kent dan geen enkelvoud. Schrijf dus in een rapport niet: De data is verkregen in veldonderzoek. Is de data? De data is een verzameling van informatie die door een computer wordt opgeslagen. Het kan bestaan ​​uit getallen, woorden, beelden of een combinatie daarvan. Data wordt opgeslagen in een database of een bestand.

Mensen vragen ook: welke dag schikt u het best?

De meeste mensen vinden het fijn om op zaterdag of zondag te worden uitgenodigd voor een etentje. Dit geeft hen de kans om tijd met hun vrienden of familie door te brengen en te ontspannen.

Door Lustig Sheston

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je klok in? :: Welke datingsite werkt echt?
Handige links