Huis > W > Wat Als Decibel Niet Door Gaat?

Wat als decibel niet door gaat?

Decibelniet

TicketRegularPremium
Zaterdag€79,99€129,99
Zondag€49,95€99,95
Zaterdag & Zondag€104,90 (95% uitverkocht!)€154,90
Weekend met camping€149,95€199,95

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar is Supersized?

Event details. Supersized Kingsday Festival vindt op voor de achtste keer plaats op het terrein van Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Met maar liefst acht area's zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd en is dit festival al jaren de grootste & de gezelligste op Koningsdag. Waar is Decibel Outdoor? Decibel outdoor is ooit bedacht als nachtfestival. De eerste drie versies van het festival werden gehouden bij recreatiegebied Binnenmaas in Mijnsheerenland, de editie van 2005 was in het Lingebos in Gorinchem en sinds 2006 wordt het festival jaarlijks gehouden bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Dienovereenkomstig, hoeveel kaarten pussy lounge?

Het spijt me, maar ik begrijp de vraag niet. Wat als festival niet doorgaat? Als het festival niet doorgaat, worden de mensen die van plan waren het festival bij te wonen teleurgesteld.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoeveel decibel is schadelijk?

Geluiden vanaf 80 decibel kunnen schadelijk zijn. Geluiden van 120 decibel kunnen je gehoor direct beschadigen. Hoe schadelijk geluiden tussen 80 en 120 decibel zijn hangt af van hoe vaak en hoe lang je er naar luistert. Een voorbeeld: geluid van 80 decibel kun je 8 uur per dag (of 40 uur per week) 'veilig' horen. Dus, waar is supersized kingsday 2022? Supersized Kingsday Festival zal op 27 april 2022 voor de achtste keer plaatsvinden op het terrein van Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Met maar liefst acht area's zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd.

Vervolgens, hoe oud moet je zijn voor supersized kingsday?

StadBest
Tijd12:00 - 23:00
Prijs€ 37,45
Leeftijd18+
Boek voordelig een busreis via Partybussen.nl
Waar is Kingsland Rotterdam? Kingsland Rotterdam is een wijk in de stad Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. De wijk maakt deel uit van het noordelijke deel van de stad en ligt ten noorden van de Maas. De wijk werd in de jaren 1950 ontwikkeld als een woonwijk voor de middenklasse. Het gebied heeft een aantal voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, een zwembad, een sporthal en een aantal basisscholen.

Hoeveel mensen Decibel 2021?

Er komen ongeveer 15.000 bezoekers naar Decibel 2021.

Door Salvucci Santillanez

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel decibel is er op een festival? :: Waarom blokkeert hij mij?
Handige links