Huis > I > Is Geblokkeerd Omdat Dit Schadelijk Kan Zijn Voor Uw Apparaat?

Is geblokkeerd omdat dit schadelijk kan zijn voor uw apparaat?

Download geblokkeerd in Microsoft Edge door SmartScreen

En als je Microsoft Edge als browser gebruikt dan kan je download ook geblokkeerd worden door Microsoft Defender SmartScreen. Je krijgt dan de melding 'bestand.exe is geblokkeerd omdat dit schadelijk kan zijn voor uw apparaat'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: waarom kan ik geen programma's installeren windows 10?

Met de probleemoplosser voor het installeren en verwijderen van programma's kunt u problemen automatisch herstellen wanneer u geen programma's hoeft te installeren of verwijderen. Het lost ook beschadigde registersleutels op. Eerst moet u de probleemoplosser downloaden. Wat is APP en Browserbeheer? Het onderdeel App- en browserbeheer bevat instellingen voor de realtime bescherming van Windows tegen schadelijke bestanden, apps en websites (ook wel het SmartScreen-filter genoemd).

Men kan zich ook afvragen: kan niet veilig worden gedownload?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat u bedoelt met "veilig". Als u bedoelt "zonder virussen of malware", dan is het antwoord over het algemeen ja - zolang u downloadt van een gerenommeerde bron, zou u veilig moeten zijn. Als u zich echter zorgen maakt over het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal of iets anders dat illegaal zou kunnen zijn, dan is het antwoord nee - er is altijd een risico dat u in de problemen komt als u wordt betrapt. Dienovereenkomstig, hoe zet je smartscreen uit? Om SmartScreen uit te schakelen, gaat u naar Start > Instellingen > Update & beveiliging > Windows beveiliging > App & browser controle. Selecteer vervolgens onder SmartScreen voor Microsoft Edge Uit.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Vervolgens, hoe installeer ik een programma in windows 10?

Als de installatie niet automatisch start, gaat u naar de schijf met het installatiebestand van het programma, meestal Setup.exe of Install.exe genoemd. Open het bestand om de installatie te starten. Plaats de schijf in uw pc en volg de instructies op het scherm. Dus, hoe installeer ik een app op mijn computer? Zoek en installeer zo een gratis app:

  1. Open de Microsoft Store.
  2. Open de zoekfunctie:
  3. Typ de naam van de app die u wilt installeren en druk op de Enter-toets.
  4. Een overzicht van de zoekresultaten verschijnt.
  5. In een venster worden de details over de app getoond.
  6. De app wordt gedownload en geïnstalleerd.

Wat zijn geavanceerde opties?

Vanaf het scherm Geavanceerde opstartopties kunt u Windows starten in geavanceerde modi voor probleemoplossing. U kunt het menu openen door uw computer in te schakelen en de toets F8 ingedrukt te houden voordat Windows wordt gestart. Hoe zet je Windows Defender aan? Om Windows Defender in te schakelen, moet je naar het Configuratiescherm gaan. Klik hiervoor op de Startknop en typ 'configuratiescherm'. Klik vervolgens op het Configuratiescherm-resultaat. Zoek vervolgens naar 'Windows Defender' in het Configuratiescherm en klik op het resultaat 'Windows Defender Security Center'. Klik op het tabblad 'Apparaatbeveiliging' en klik dan op de knop 'Beveiliging inschakelen'.

Dienovereenkomstig, kan optionele diagnostische gegevens niet inschakelen?

Volgens de documentatie moet het mogelijk zijn om optionele diagnostische gegevens in te schakelen, maar ik kan de optie niet vinden in de instellingen. Is er iets wat ik over het hoofd heb gezien, of is dit een fout in de documentatie?

Door Stinky

Vergelijkbare artikelen

Kan niet downloaden De download is mislukt? :: Welke Samsung telefoon heeft DeX?
Handige links