Huis > H > Hoe Haal Je Iphone Uit Bootloop?

Hoe haal je iPhone uit Bootloop?

Oplossingen voor een vastgelopen iPhone

  1. #1 Geforceerd opnieuw opstarten.
  2. #2 Laat de batterij leeglopen.
  3. #3 Zet een back-up terug vanaf Mac of PC.
  4. #4 Herstel je apparaat met Mac of PC.
  5. #5 Lever je toestel in (bij Apple)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is een herstelmodus?

Fabrieksinstellingen terugzetten / gegevens wissen : als u deze optie kiest, worden alle gegevens op het apparaat gewist - apps, foto's, video's, muziek, alles - en wordt het apparaat teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. De cachepartitie wordt ook schoongeveegd. Hoe lang kun je een iPhone blokkeren? Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur.

Wat dit betreft, wat moet ik doen als mijn iphone scherm zwart blijft?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone-scherm zwart blijft. Een mogelijkheid is dat de batterij leeg is en de telefoon is uitgeschakeld. Als dit het geval is, probeer dan je iPhone aan te sluiten op een stroombron en kijk of het scherm weer aangaat. Zo ja, dan weet je dat de batterij het probleem was en kun je hem weer opladen.
Een andere mogelijkheid is dat het scherm van je iPhone zwart is door een softwareprobleem. In dat geval kun je proberen je iPhone opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Als dit niet werkt, kunt u proberen uw iPhone te resetten door naar Instellingen -> Algemeen -> Resetten -> Alle instellingen resetten. Dit zal uw iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen en hopelijk het probleem met het zwarte scherm oplossen. Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen? Als je teruggaat naar de fabrieksinstellingen, wordt je telefoon teruggezet naar hoe hij was toen je hem kocht. Dit betekent dat al uw gegevens en apps worden verwijderd, en dat u opnieuw moet beginnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Is iTunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Je kunt ook vragen hoe herstel je je telefoon? Je kunt ook een harde reset uitvoeren door te tikken op Instellingen > Back-up en reset> Fabrieksinstellingen herstellen > Telefoon herstellen > Alles wissen.

Waarom kan ik mijn iPhone niet uitzetten?

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt. Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Er zijn een aantal redenen waarom je je telefoon niet uit kunt zetten. Het kan zijn dat je een app hebt geïnstalleerd die voorkomt dat je telefoon uitzet. Het kan ook zijn dat je telefoon een firmware-update nodig heeft en daarom niet uitzet.

Dus, hoe moet je iphone xr resetten?

Om je iPhone XR opnieuw in te stellen, volg je deze stappen:
1. Ga naar de Instellingen-app en tik op Algemeen.
2. Scroll omlaag en tik op Stel opnieuw in.
3. Kies Verwijder alle inhoud en instellingen.
4. Bevestig door op Stel opnieuw in te tikken.
5. Je iPhone XR zal nu opnieuw worden opgestart en je zult de optie krijgen om Je iPhone opnieuw in te stellen.

Door Katt Zorich

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je DHCP uitzet? :: Hoe zet je je iPhone in herstelmodus?
Handige links