Huis > W > Waar Kan Ik Discovery Channel Kijken?

Waar kan ik Discovery Channel kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, welke streamingdienst kiezen?

De beste streamingdiensten: onze top 12

  • Netflix.
  • Disney+
  • Amazon Prime.
  • HBO (Max)
  • Hulu.
  • Crackle.
  • Peacock.
  • Tubi.
Welke sporten Discovery Plus? Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met discover?

Er zijn een paar redenen waarom u geen verbinding kunt maken met een detecteerbaar apparaat:
- Het apparaat is misschien niet binnen bereik
- Het apparaat is misschien niet detecteerbaar
- Er is misschien een probleem met de Bluetooth-adapter op uw computer
Als u problemen hebt om verbinding te maken met een detecteerbaar apparaat, controleer dan of het apparaat zich dicht genoeg bij uw computer bevindt en of het daadwerkelijk detecteerbaar is. Als deze twee dingen kloppen, is er misschien een probleem met uw Bluetooth-adapter. Heeft Discovery plus een app? Ja, Discovery Plus heeft een app. De app is beschikbaar op zowel iOS- als Android-toestellen en kan worden gedownload in respectievelijk de App Store of Google Play Store. Eenmaal geïnstalleerd kunnen gebruikers zich aanmelden met hun Discovery Plus accountgegevens en beginnen met het streamen van content.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom doet Disney plus het niet?

Sluit Disney Plus, wacht 5-10 seconden en open de app opnieuw. Als je Disney Plus streamt op een Android-apparaat, sluit dan de app geforceerd, wis de cachegegevens en probeer het opnieuw. Je kunt Disney Plus ook geforceerd afsluiten op streaming-apparaten zoals Amazon Fire TV , Fire TV Stick en Google Chromecast. Kan je Discovery Plus maandelijks opzeggen? Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Wat kost een abonnement op Disney Plus?

De apps zijn gratis te downloaden, maar voordat je films of series kunt kijken moet je een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Je kunt ook vragen hoeveel mensen kunnen er op een disney plus account? Wanneer je een Disney+-account aanmaakt, kun je tot zeven andere personen toevoegen aan je account als gezinsleden. Op die manier kunnen zij ook gebruikmaken van je abonnement en hun eigen profiel aanmaken. Als je alle zeven profielen gebruikt, kunnen er dus acht personen tegelijkertijd naar Disney+-content kijken.

Hoeveel schermen op Disney?

Disney heeft ongeveer 71.000 werknemers in dienst, waarvan ongeveer 32.000 in de Verenigde Staten en 39.000 in het buitenland. Het bedrijf heeft een wereldwijde marktkapitalisatie van ongeveer $ 130 miljard.

Door Harelda

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat je Siri iets voorlezen? :: Hoe krijg je Discovery Plus?
Handige links