Huis > H > Hoe Installeer Ik Directx 11?

Hoe installeer ik DirectX 11?

DirectX 11.1 is meegeleverd in Windows 8, Windows RT en Windows Server 2012. Er is geen zelfstandig updatepakket voor DirectX 11.1. U kunt deze DirectX-versie alleen installeren via Windows Update in Windows 8, Windows RT en Windows Server 2012.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Men kan zich ook afvragen: wat is de nieuwste versie van directx?

Uw versie controleren

Als u wilt controleren welke versie van DirectX op uw pc is geïnstalleerd met behulp van het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX, selecteert u de knop Start en typt u dxdiag in het zoekvak. Druk vervolgens op Enter.
Wat doet DirectX? DirectX: wat is het? Microsoft DirectX is een verzameling van Application Programming Interfaces (API's), die zich richten op multimedia, zoals games en video. DirectX bestaat bijvoorbeeld uit Direct3D, DirectPlay, DirectMusic, DirectSound en nog veel meer.

En nog een vraag, hoe weet je welke versie van windows je hebt?

Er zijn een paar manieren om te bepalen welke versie van Windows u op uw computer hebt geïnstalleerd.
Eén manier is om het Configuratiescherm te openen en vervolgens op het pictogram Systeem te klikken. In het systeemvenster ziet u een sectie met het label "Windows-editie". Dit vertelt u welke editie en versie van Windows u hebt geïnstalleerd.
Een andere manier om uw Windows-versie te bepalen is de Opdrachtprompt te openen en dan het commando "ver" in te typen. Dit zal uw Windows versie, bouwnummer en andere informatie weergeven.
U kunt uw Windows versie ook controleren door de Register Editor te openen en naar de volgende sleutel te navigeren: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindows NTCurrentVersion. De waarde "ProductName" vertelt u welke versie van Windows u hebt geïnstalleerd. Hoe weet ik wat voor grafische kaart ik heb? Als u een Windows-machine gebruikt, kunt u Apparaatbeheer openen en de categorie Beeldschermadapters uitbreiden om te zien welke grafische kaart(en) zijn geïnstalleerd. Voor een Mac kun je het dialoogvenster Over deze Mac openen en op de knop Systeemrapport klikken om de informatie over de grafische kaart te zien onder Graphics/Displays.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Welke Windows versie heb ik 32 of 64?

Klik op Start, typ systeem in het zoekvak en klik in de lijst Programma's op Systeeminformatie. Wanneer Systeemoverzicht is geselecteerd in het navigatiedeelvenster, wordt het besturingssysteem als volgt weergegeven: Voor een 64-bits besturingssysteem: Op x64 gebaseerde pc wordt weergegeven als Systeemtype onder Item. Wat is de laatste versie van Windows? Windows 11 lanceerde op 5 oktober 2021. Bij zowel laptops als pc's verschilt het per merk en model wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. Je pc of laptop geeft bij de Windows Update vanzelf de melding wanneer Windows 11 klaar staat.

Welke versie van Windows 10 zijn er?

Dit zijn alle verschillende 'Windows 10's' die er straks beschikbaar zijn.

  • Windows 10 Home. Dit is de standaard Windows 10, die voor de meeste gebruikers geschikt is.
  • Windows 10 Pro.
  • Windows 10 Enterprise.
  • Windows 10 Education.
  • Windows Mobile.
  • Windows 10 Mobile Enterprise.
  • Windows 10 IoT Core.
Wat dit betreft, hoe weet ik welke videokaart ik heb mac? De meeste Macs hebben grafische processors (GPU's) van AMD. Sommige modellen bevatten ook NVIDIA-GPU's. Als u weet welke processor uw Mac heeft, kunt u de volgende informatie gebruiken om te bepalen welke GPU uw Mac heeft.
AMD Radeon R9 M370X:
2,5 GHz quad-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost tot 3,7 GHz) met 6 MB shared L3-cache
MacBook Pro (Retina, 15-inch, Early 2015)
AMD Radeon R9 M370X:
2,8 GHz quad-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost tot 4,0 GHz) met 8 MB shared L3-cache
MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)

Trouwens, welke grafische kaart heb ik nodig om te gamen?

De meeste moderne games vereisen minimaal een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart met 512 MB aan videogeheugen. Sommige games vereisen echter een krachtigere grafische kaart, dus het is altijd verstandig om de systeemeisen van een game te controleren voordat je deze koopt. Als je niet zeker weet welke grafische kaart je nodig hebt, kun je een benchmarkprogramma zoals 3DMark gebruiken om de prestaties van je systeem te testen.

Door Pasco

Vergelijkbare artikelen

Wat is DirectX 11? :: Heb ik x64 of x86?
Handige links