Huis > H > Hoe Maak Je Een Bot In Discord?

Hoe maak je een bot in Discord?

Discord Bots kunnen gemaakt worden op de site Discord Applications. Hier kun je een application maken. Met een application kan je vervolgens een bot maken, door in de application instellingen te klikken op bot. Na het maken van de bot kan je de token kopiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een rol aan in Discord?

Wil je dat iedereen op je server kanalen kan toevoegen? Als je "Kanalen beheren" toewijst aan @everyone, dan krijgt elke rol die gecreëerd wordt, automatisch die machtiging toegewezen. Elke machtiging die toegewezen wordt aan @everyone geldt voor iedereen, ongeacht de machtigingen van hogere rollen. Hoe maak je een aankondigings kanaal in Discord? Tekstkanaal: Klik op het plusteken naast “Tekstkanalen”. Voer een nieuwe naam in en selecteer de rol die toegang mag krijgen tot het kanaal. Klik vervolgens op Aanmaken.

Dit in overweging nemend, wat kost een discord server?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de server, het aantal gebruikers en de mate van ondersteuning die nodig is. Een ruwe schatting voor een eenvoudige server met een paar honderd gebruikers zou echter rond de $100 per maand liggen. Mensen vragen ook: hoe kan je een bot toe op discord? Om een bot toe te voegen op discord, moet je eerst een bot-account aanmaken. U kunt dit doen door naar het Discord Developer Portal te gaan en op de knop "Create an application" te klikken. Zodra u uw bot account heeft aangemaakt, moet u een bot token genereren. Om dit te doen, moet u klikken op de "Genereer een token" knop op de Discord Developer Portal. Zodra u een bot token heeft gegenereerd, moet u de bot toevoegen aan uw Discord server. Om dit te doen, moet je naar de "Server Settings" pagina op je Discord server gaan en op de "Bots" tab klikken. Vanaf hier moet u klikken op de "Add Bot" knop en selecteer uw bot uit de lijst van beschikbare bots.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is discord en hoe werkt het?

Discord is een app waarmee je met vrienden belt, terwijl je samen een game speelt. Eigenlijk net als Skype of Teams, maar dan voor gamers. Ik gebruik het om te kunnen bellen terwijl we Minecraft spelen. Dat is fijner dan gewoon bellen, want in Discord kun je met een groep bellen (en tegelijk chatten). Hoe maak je iemand owner in discord? Hoe kan ik iemand anders eigenaar van een server maken?

  1. Open de serverinstellingen.
  2. Ga naar de ledenpagina.
  3. Beweeg over de gebruikersnaam & 4. Klik op de knop 'Eigenaarschap overdragen'

Vervolgens, hoe kan je je naam veranderen op discord?

Je kunt je naam ook veranderen door “/nick” en je nieuwe bijnaam in te typen! BELANGRIJK: Als de servereigenaar de optie “Bijnaam wijzigen” heeft uitgeschakeld voor jouw rol, dan is het niet mogelijk om je naam te veranderen. Bovendien, hoe maak je een kanaal alleen lezen? Een kanaal als alleen-lezen instellen kan op verschillende manieren, afhankelijk van het soort kanaal dat je gebruikt.
Voor een Slack-kanaal kan je de permissies wijzigen van het kanaal, zodat alleen bepaalde gebruikers berichten kunnen plaatsen. Dit doe je door naar het kanaal te gaan, op 'kanaalinstellingen' te klikken en dan 'permissies wijzigen'. Vervolgens kies je voor de optie 'berichten plaatsen: alleen teamleden'.
Voor een Discord-kanaal kan je ervoor kiezen om het kanaal alleen leesbaar te maken voor bepaalde gebruikers. Dit doe je door naar het kanaal te gaan en dan op het tandwiel-icoon te klikken. Vervolgens kies je voor 'alleen lezen' en selecteer je de gebruikers die toegang moeten hebben tot het kanaal.

Men kan zich ook afvragen: hoe bel je met discord?

Discord is een chatprogramma waarmee je kunt chatten met je vrienden. Het programma maakt gebruik van een zogenaamd ' VoIP-protocol '. Dit betekent dat je met Discord kunt bellen, net zoals bij Skype of WhatsApp. Discord werkt op je computer, maar ook op je smartphone.

Door Vorfeld Hancey

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Discord 16 +? :: Wat is Discord Beveiligingscode?
Handige links