Huis > W > Waarom Is Discord 16 +?

Waarom is Discord 16 +?

Sommige Discord-servers bevatten inhoud voor volwassenen en zijn gelabeld als alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Iedereen die het kanaal opent, ziet een waarschuwingsbericht dat hen laat weten dat het mogelijk grafische inhoud bevat en vraagt ​​hen te bevestigen dat ze ouder zijn dan 18 jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan je geld verdienen met Discord?

Online gamewinkel Discord betaalt ontwikkelaar negentig procent van de omzet uit. Discord, een chatplatform voor games dat ook spellen verkoopt, houdt vanaf 2019 10 procent van de opbrengst van games in en de ontwikkelaar krijgt 90 procent van de omzet van zijn game, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Trouwens, hoe krijg je een muziek bot in discord? Hoe voeg ik een muziekbot toe aan Discord?

  1. Bezoek de pagina van de bot die u wilt toevoegen.
  2. Klik op Voeg toe aan Discord knop.
  3. In Voeg bot toe aan Selecteer uw server en klik op het Doorgaan met knop.

Wat kan je allemaal doen op Discord?

Discord is een communicatieplatform waarmee gebruikers kunnen chatten, bestanden kunnen delen en zich kunnen aansluiten bij kanalen. Discord heeft ook mogelijkheden voor spraak- en videoberichten. Heb je een telefoonnummer nodig voor Discord? Er is geen telefoonnummer dat je kunt bellen voor Discord ondersteuning. De beste manier om met hen in contact te komen is via hun ondersteuningswebsite op https://support.discordapp.com/.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe join je een Discord groep?

Lid worden van een server

Om lid te worden van een server of een server te creëren, moet je op het “+”-icoontje helemaal onderaan de serverlijst klikken.
Vervolgens, kan geen uitnodiging accepteren discord? Verlopen: de uitnodigingslink is waarschijnlijk verlopen. In dit geval kun je het beste contact opnemen met de servereigenaar en vragen om een nieuwe uitnodiging. Ongeldige code: De uitnodigingscode in je link is mogelijk niet geldig. Controleer de code en probeer het nog eens.

Bovendien, wat is de leeftijd van discord?

In alle landen die niet op deze lijst staan, handhaaft Discord een minimumleeftijd van 13 jaar. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord? Als je je leeftijd wilt wijzigen op Discord, dan kun je dat doen door naar de instellingen te gaan en daar je leeftijd aan te passen.

Hoe oud moet je zijn voor snap?

Volgens de officiële website van Snapchat moet je minimaal 13 jaar zijn om de app te kunnen gebruiken.

Door Sielen

Vergelijkbare artikelen

Wat is er met Discord aan de hand? :: Hoe maak je een bot in Discord?
Handige links