Huis > W > Wat Is Er Met Discord Aan De Hand?

Wat is er met Discord aan de hand?

Het platform verzamelt echter veel gegevens over zijn gebruikers. Het verzamelt niet alleen account- en trackinggegevens; Discord heeft ook toegang tot je persoonlijke berichten. Je kunt natuurlijk je account verwijderen. Het is ook mogelijk je privacy te vergroten terwijl je het platform blijft gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je je hand in 3D tekenen?

Aan de slag is het tekenen van een hand met een potlood en een zwarte stift. Je hebt een 3D hand. Je bent klaar als je de potloodlijnen weggumt.

Mensen vragen ook: waarom kan ik discord niet openen?

Start Discord op uw pc> als de app niet kan worden geopend, gaat u naar de webversie en logt u in met uw inloggegevens en daarna zou de Windows 10 Discord-app correct moeten werken. Als laatste redmiddel moet u Discord verwijderen en opnieuw installeren. Hoe veilig is Discord? Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties.

Dit in overweging nemend, waarom hapert discord?

Er zijn een aantal mogelijke redenen voor de recente hapering van Discord:
1) Het platform kan groeipijnen ervaren terwijl het opschaalt om aan de behoeften van zijn snelgroeiende gebruikersbestand te voldoen. Dit kan resulteren in incidentele dienstonderbrekingen of andere prestatieproblemen.
2) Het bedrijf kan te maken krijgen met toenemende concurrentie van andere chat- en VoIP-platforms, zoals Slack, Skype en Google Hangouts.
3) Discord zou moeite kunnen hebben om zijn platform te gelde te maken, vooral gezien het feit dat het een gratis tier van dienst aanbiedt. Dit kan de financiën van het bedrijf onder druk zetten en leiden tot bezuinigingen op personeel of andere gebieden.
4) Er kunnen interne conflicten zijn bij het bedrijf, zoals meningsverschillen tussen de oprichters of tussen het managementteam en de raad van bestuur. Dit kan leiden tot een gebrek aan focus of richting, en uiteindelijk tot een afname van de kwaliteit van de dienstverlening. Dus, wat kost discord? Discord is een VoIP en chat app voor gamers waarmee gamers met elkaar in contact kunnen komen voor gaming doeleinden. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Discord. Als je echter de premium functies van Discord wilt gebruiken, zoals Discord Nitro of Discord Server Boosting, zijn er kosten verbonden aan die functies.

Gerelateerde artikelen

Wat is er aan de hand bij DEGIRO?

De Nederlandsche Bank heeft de online broker DeGiro een kapitaaleis van ruim 3 miljoen euro opgelegd vanwege de hoge risico's van het ict-platform. Dit is wat hij schreef. De ict-systemen waren niet afdoende beveiligd tegen hacks.

Is Discord gratis?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset. Vervolgens, wat is het gevaar van snapchat? Hoewel er in de gebruiksvoorwaarden staat dat gebruikers van Snapchat minimaal dertien jaar oud moeten zijn om gebruik te kunnen maken van de app, wordt daar niet echt op toegezien. Gebruikers kunnen makkelijk hun geboortedatum vervalsen. Als ouder moet je dan dus ook optreden als poortwachter.

Hoe bel je met Discord?

Je kunt iemand ook bellen vanuit je vriendenlijst. Beweeg met je muis over iemand zijn naam, en er verschijnt een belknop: En dat was alles dat je moet weten over groepsgesprekken. Wat als je microfoon niet werkt? Als je microfoon het niet doet, kun je ervoor kiezen om een andere microfoon te gebruiken of om de audio-instellingen van je computer te wijzigen. Als je een andere microfoon gebruikt, moet je ervoor zorgen dat de microfoon is aangesloten op de juiste poort op je computer. Je kunt ook de audio-instellingen van je computer wijzigen om ervoor te zorgen dat de microfoon goed werkt.

Dus, hoe geef je discord toegang tot je microfoon?

Om Discord toegang tot je microfoon te geven, moet je ervoor zorgen dat je microfoon is aangesloten op je computer en dat je de Discord-app hebt geopend. Nadat je Discord hebt geopend, moet je naar de instellingen gaan door op het tandwielpictogram te klikken in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens moet je naar 'Apparaat' gaan en ervoor zorgen dat je microfoon is geselecteerd in het dropdownmenu. Als je microfoon niet in het menu staat, moet je ervoor zorgen dat je microfoon is aangesloten en dat je de juiste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

Door Eggett

Vergelijkbare artikelen

Kan je geld verdienen met Discord? :: Waarom is Discord 16 +?
Handige links