Huis > I > Is Er Reclame Op Discovery Plus?

Is er reclame op Discovery Plus?

Zelf ben ik fan van de misdaadseries van Discovery ID. Het voordeel van deze app is dat je de series zonder reclame kunt kijken en dat er afleveringen op staan die ik nog niet heb gezien. Er staan bijvoorbeeld ook documentaires op over een bekende moord of misdaden van een bekend persoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Is Discovery Plus de moeite waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper. Kan ik Discovery Plus in het buitenland kijken? Het streamen van zowel live programma's als video-on-demand programma's is via web, mobiel en tablet app alleen mogelijk binnen de Europese Unie. Buiten Europa wordt het gebruik van discovery+ geblokkeerd.

Wat dit betreft, kan je discovery plus kijken in belgie?

Discovery Plus is momenteel niet beschikbaar in België. Welke programma's op Discovery Plus? Discovery Plus is een streamingdienst die een verscheidenheid aan programma's biedt. Enkele van de programma's die beschikbaar zijn op Discovery Plus zijn:
Discovery Channel: Een verscheidenheid aan programma's over wetenschap, geschiedenis, natuur en meer.
Animal Planet: Programma's over dieren en de natuur.
TLC: programma's over gezinnen, relaties en levensstijl.
-Investigation Discovery: Programma's over echte misdaad en justitie.
Science Channel: Programma's over wetenschap, technologie en het universum.
-Destination America: Programma's over reizen, cultuur en avontuur.
Motor Trend: Programma's over auto's, vrachtwagens en motoren.
Discovery Family: Programma's voor kinderen en gezinnen over dieren, wetenschap en geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik reclame blokkeren op mijn telefoon?

Ga naar de instellingen op de telefoon en blokkeer de ad ID.

Dienovereenkomstig, kan je discovery plus maandelijks opzeggen?

Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus. Mensen vragen ook: hoeveel accounts op discovery plus? Vier mensen kunnen via één account tegelijkertijd discovery+ kijken. Je kunt dus op vier schermen tegelijkertijd kijken. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken.

Hoe krijg ik Disney plus op Ziggo?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn. Daarvan, kan je op discovery plus terugkijken? Discovery Plus is een online streamingdienst waar je (live) tv-programma's, documentaires en films kunt kijken. Het aanbod van Discovery Plus is afkomstig van de zenders van Discovery Networks, waaronder Discovery Channel, TLC, Animal Planet en Investigation Discovery. In Nederland is de dienst sinds november 2019 beschikbaar.

Welke sporten Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst die video's aanbiedt van Discovery-netwerken, waaronder Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Food Network, HGTV, Travel Channel, MotorTrend, Discovery Family en Discovery Life. Discovery Plus is ook de enige plek waar je alle seizoenen van de populaire Discovery-reeksen kunt kijken, waaronder Alaskan Bush People, Gold Rush, Street Outlaws, Naked and Afraid en meer.

Door Aldarcie

Vergelijkbare artikelen

Kan niet inloggen op Google-account telefoon? :: Hoe krijg je Discovery Plus op je tv?
Handige links