Huis > W > Waar Kan Je Discovery Plus Zien?

Waar kan je Discovery Plus zien?

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van Discovery Plus. Kijk op je smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via je Google Chromecast, Apple TV of via de Discovery Plus app op je smart tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is Discovery Plus gratis?

Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement. Dus, kan je discovery plus maandelijks opzeggen? Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Is Discovery Plus het waard?

Discovery Plus is een streamingdienst die toegang biedt tot een grote verscheidenheid aan inhoud, waaronder documentaires, reality-tv-programma's en educatieve programma's. Het is beschikbaar voor een maandelijks abonnement van 4,99 dollar.
De dienst biedt een gratis proefperiode van 7 dagen, zodat u het kunt proberen voordat u besluit u te binden.
De inhoud van Discovery Plus is vergelijkbaar met die van andere streamingdiensten, zoals Netflix of Hulu. De selectie is echter beperkter en er zijn enkele advertenties.
Al met al is Discovery Plus een goede waarde voor de prijs. Als je een fan bent van Discovery Channel of andere soortgelijke netwerken, dan zul je waarschijnlijk genieten van de inhoud op Discovery Plus. Je kunt ook vragen wat krijg je met discovery plus? Discovery Plus is een streamingdienst die gebruikers toegang biedt tot een breed scala aan programma's, waaronder Discovery Channel shows, exclusieve originelen en een bibliotheek met on-demand content. Met een Discovery Plus-abonnement kunnen gebruikers shows en films bekijken op hun favoriete apparaten, waaronder smart-tv's, telefoons, tablets en meer.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, kan geen verbinding maken met discovery?

Verschillende gebruikers hebben beweerd dat het probleem is opgelost door het bètakanaal te verlaten via de Google Play Store en de stabiele update voor de Google-app te installeren. Een andere voorgestelde oplossing is om het cachegeheugen en de gegevens van de Google-app te wissen. Dus, kan ik discovery plus in het buitenland kijken? Het streamen van zowel live programma's als video-on-demand programma's is via web, mobiel en tablet app alleen mogelijk binnen de Europese Unie. Buiten Europa wordt het gebruik van discovery+ geblokkeerd.

Hoe verbind je een Chromecast?

Chromecast

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik discovery plus op tv kpn? KPN biedt Discovery Plus via de KPN Interactieve TV App. De app is te downloaden op een smart tv, spelconsole, mediabox of KPN Expresse.

Dit in overweging nemend, welk kanaal is discovery op ziggo?

Ziggo is een Nederlandse televisie- en internetprovider. Het bedrijf biedt ondersteuning voor digitale televisie, radio en internet via kabel en glasvezelnetwerken. Ziggo gebruikt het kabelnetwerk van UPC Nederland, dat in 2005 werd overgenomen. Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global, dat ook eigenaar is van UPC Nederland. Ziggo heeft ongeveer 2,9 miljoen klanten in Nederland.

Door Miru

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in Schijfbeheer Windows 7? :: Hoe stream je Discovery Plus naar tv?
Handige links