Huis > K > Kan Niet Streamen Van Telefoon Naar Tv?

Kan niet streamen van telefoon naar tv?

Probleemoplossing voor een app met Google Cast

  • Uw telefoon of tablet kan niet casten naar uw apparaat met ingebouwde Google Cast als deze is verbonden met uw mobiele netwerk.
  • De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe kan ik streamen van mobiel naar tv?

Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.
Hoe kan ik streamen naar Samsung tv? 1 Maak op je mobiele apparaat verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je Samsung Smart TV. 2 Download Samsung Smart View in de App Store, Google Play of Samsung Galaxy Apps. 3 Open de app en volg de stappen om Smart View te configureren.

Welke Smart TV ondersteunt Disney Plus?

Er zijn veel verschillende soorten en merken smart tv's die Disney+ ondersteunen. Enkele van de populairste merken zijn Samsung, LG en Sony. Disney+ is ook beschikbaar op veel streamingapparaten, zoals Roku, Chromecast en Amazon Fire TV. Waarom vind mijn iphone de Chromecast niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone uw Chromecast niet kan vinden. Een mogelijkheid is dat uw iPhone en Chromecast zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Een andere mogelijkheid is dat uw Chromecast niet goed is ingesteld. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met je iPhone of met de Chromecast zelf.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar zit de reset knop op Chromecast?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Hoe zet je een app op je Smart TV? Apps downloaden en installeren

  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de Google Play Store.
  3. Selecteer in het scherm van Google Play Store het zoekpictogram .
  4. Selecteer de app.
  5. Selecteer Installeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe verbind je een chromecast met je telefoon?

Maak handmatig verbinding met de Service Set Identifier (SSID) van je Chromecast.

  1. Open op je telefoon de app Instellingen tik op Wifi. maak verbinding met de SSID van je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app en probeer je apparaat opnieuw in te stellen.
Waarom kan mijn Chromecast niet verbinden met wifi? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom een Chromecast niet met wifi kan verbinden. Een van de meest voorkomende oorzaken is een slechte internetverbinding. Als je wifi-verbinding slecht is, kan de Chromecast niet goed werken. Controleer of je router een goede verbinding heeft en of je een goede wifi-verbinding hebt.
Ook kan het zijn dat je firmware van je router of Chromecast verouderd is. Als je firmware verouderd is, kan de Chromecast niet goed werken. Controleer of je de nieuwste firmware hebt van je router en van je Chromecast.
Als je Chromecast nog steeds niet werkt, kan het zijn dat er iets mis is met de hardware of de software van de Chromecast. In dat geval is het aan te raden om de Chromecast te resetten.

Kun je Chromecast gebruiken zonder wifi?

Nee, je kunt Chromecast niet gebruiken zonder wifi. Chromecast werkt door middel van een wifi-verbinding om content vanaf je apparaat naar je tv te streamen. Zonder wifi zou je geen verbinding kunnen maken met je Chromecast en zou je dus ook geen content kunnen streamen.

Door Dot Wuerz

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik YouTube niet casten? :: Hoe krijg je Disney Plus op je Philips tv?
Handige links